Astra F Kullanıcıları Buraya

tatil geliyor bende somestırda 5 gün boşum o 5 gün arabayla işlerim var onları planlıyorum kaskoda mini hasar onarım paketi var ondan yararlanıp çizikler ufak göçükler bide iki çamurluktaki ufak hasar ı yaptırıp cam filmi+xenon düşünüyorum :D bakalım neler olucak :D:D

araç çok temiz duruyor ama fiyatı iyi araştırın derim
murat abi onlarda hidrolik yokmuydu? 96 model gl hid. direksiyon vardır bence
bir de bu var 1.6 düşünürseniz :D
http://www.sahibinden.com/_96_f_kasa_160000km-01WQQaXQQ11918509WQQpXQQdisplayitem

Hayırdır yamamayamı çalışıyorsun arabayı bu kadarmı nefret eder oldun..Yazık..Yoksa içimizdeki İrlanda'lımısın sen..Nankör..Ne yaptı sana bu araba bu kadar.. :D :D

araç çok diri duruyor.yalnız max.9500 tl eder şu piyasada.daha fazla verilmez;)

İlker'e katılıyorum bende..km düşük olabilir (ilginç tabi 96 model ) ama ederi 9.500 tl yi geçmez..

Mrb arkadaslar yeniden döndüm aranıza 6 ay aradan sonra arabamada kavustum...

Burak hoşgeldin...Hayırlı olsun teskeren.. :D Nasıl zormuydu askerlik?

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.cebimde beş kuruşsuz gezdiğim o üniversite yıllarında hep içimde bir uhtedir şu astra f kasa hele o zamanlar içten aydınlatmalı göstergelerine bayılırdım.eşimede olsa alıcam 3 ay içinde f kasa

herkez hosgeldiii:)

Burak geçmiş olsun kardeş. kazasız belasız bitirmişsin.

Hakan bu modeller en cıplak baz modelleri hidrolik falan yok.. ilk çıktıklarında bi arkadaşım almıştı '' aaa kalorifer var '' diye kafa yapmıştık ancak ruh ve kalite tabiki F ama donanım sıfır

97 gls bunların sağ sol tabla ve rot başları değişmesi gerekmiş. bunun fiyatı ne kadar. nette baktım ama biraz abartılı geldi rakamlar. geçen yıl vectranın tabla rot başı lastik takoz vs değiştirmiştim hepsi 80 lira civarı tutmuştu. acaba astranın parçası daha mı pahalı?
www.opelparcaci.com bide buraya bak fiyatları iyiydi en son

Hayırdır yamamayamı çalışıyorsun arabayı bu kadarmı nefret eder oldun..Yazık..Yoksa içimizdeki İrlanda'lımısın sen..Nankör..Ne yaptı sana bu araba bu kadar.. :D :D
e o kadar ilan koyduk yabancıya gitmesin f kasa sevdalısına gitsin dedik :D
maşallah bi kötülüğünü görmedim,zaten satsam arkasından ağlarım herhalde :)
Burak geçmiş olsun kardeş. kazasız belasız bitirmişsin.

Hakan bu modeller en cıplak baz modelleri hidrolik falan yok.. ilk çıktıklarında bi arkadaşım almıştı '' aaa kalorifer var '' diye kafa yapmıştık ancak ruh ve kalite tabiki F ama donanım sıfır
:D:D
bende de hid. direksiyon otomatik cam bide kalorifer var :D:D

Burak geçmiş olsun, hayatın zor kısmı burdan sonra başlıyor

Geri