Astra F Kullanıcıları Buraya

benim boya matlaştı artık
ufak bi paslanma bile var kaputta kuş pisliğinden

Sen benim boyayı bir görsen..Murat abi şahittir boyaya ne kadar ihtiyacım olduğunu gördü kendisi...İçler acısı..Ama önümüzdeki yaza kadar ellemicem...Bakalım ne olucak ....

debriyaj baskısı da var işin içinde
money denkleştirmeye çalışıyom.
gerçek çocuk gelecek o nedenle zorlanıyom yaptırmakta üvey oldu astra

debriyaj baskısı da var işin içinde
money denkleştirmeye çalışıyom.
gerçek çocuk gelecek o nedenle zorlanıyom yaptırmakta üvey oldu astra

Boşver sen Astrayı çocuk önemli....Ama işin diğer tarafından bakarsak çocuk hayırlısı ile dünyaya geldiğinde kapında astranın sağlıklı olmasıda önemli..hakan içini kararmayayım ama Sakarya piyasasına göre baskıplaka ve trigerin toplam fiyatı 800 ü bulur..ama geçmez..İnşallah daha ucuza ve iyi bir yerde halledersin işini gerçekten büyük sıkıntııı...

Bende bugün konustum babamla araba 109 binde yaklaşık 7-8 bin bin km sonra triger değişecek beni masrafa sokma dedim tamam halledecez o zamana dedi bakalm ya bir an önce o kadar km yapmak istiyorum :D satarkende xenonları söker yeni aldığım arabaya takarım :D

Triger i değiştirirken devirdaim pompasına kadar değiştir...Eğer risk alııp değiştirmezsen daha büyük işler açarsın başına...En fazla 500 tl yi çıkar gözden ...

BENİM canavara değiştirmiştim.TRIGER GM SET:180.ANTFRIZ KIRMIZI :20
DEVİRDAIM:120 GM İSCİLK felan 400-450 Arası tutmuştu tabi kayışlarda değişti

evet hakan şahin.bizim biraderin var bi tane aldım ya ona ona biniyoum şuan.kararsızım araba konusunda.hallettim ayın 15 ordayım,eski kiracı gidiyor,yenisi geliyor.
valla bazı şahinleri gördükçe özeniyorum
bi ara senle turlasak ya :) ismail yk da atarız teybe :D
xenonluları bile var :)

Geri