Astra F Kullanıcıları Buraya

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=speedol Arkadaşalar günaydın.speedol enjektor temizleyici bu ürünü alıp kullanmayı düşünüyorum.faydası yada zararımı olur.sitedeki yorumlar olumlu.sizin görüşleriniz alabilirmiyim
dostum bence onu değilde berner diye bir marka var enjektör temizlem onu kulan derim 20 tl mi ne ve sanayilerde bulunur alman üretimi ben kulanmadım ama sanayide satılıyor kulanalar iyi faydasını gördüm diyor ben kulancam ama depomu fulemem gerek bu ara fuleyemiyorum ama kulancam ben verner denileni al ürünleri iyi

akif ağbi platinyum buji nasıl senin yüzünden ben değiştirem bujileri benim kiler de bosh marka daha yeni taktım amam sen de bozuksa bende de bozuk olabilir neden dicen erhanın bujilerini söktük dün ondaki paltinyum mu ne cok farklı bir buji hoşuma gitti

bugün angel eye parasını okula araçla girebilmek için zorunlu kıldıkları stickera vermiş bulunmaktayım (340 tl ):mad::mad::mad:
yetmezmiş gbi ilk kazamıda yapmış oldum park yerinden aceleyle çıkmaya çalışırken arka tampon yüksek bi kaldırıma sürttü tamponun sol alt kısmın boyası attı biraz onun dışında birşey yok gbi inş içerden tamponun tırnaklara bişey olmamıştır :(
Öncelikle geçmiş olsun Önder inş. tırnakları kırılmamıştır Bu arada o nasıl bi stickermış yaw :eek: merka ettim bak şimdi :mad:

angel ikinci el niye sıfır alıyosunki

Geri