Ebaydan bakmak lazım bujilere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum bence onu değilde berner diye bir marka var enjektör temizlem onu kulan derim 20 tl mi ne ve sanayilerde bulunur alman üretimi ben kulanmadım ama sanayide satılıyor kulanalar iyi faydasını gördüm diyor ben kulancam ama depomu fulemem gerek bu ara fuleyemiyorum ama kulancam ben verner denileni al ürünleri iyihttp://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=speedol Arkadaşalar günaydın.speedol enjektor temizleyici bu ürünü alıp kullanmayı düşünüyorum.faydası yada zararımı olur.sitedeki yorumlar olumlu.sizin görüşleriniz alabilirmiyim
Öncelikle geçmiş olsun Önder inş. tırnakları kırılmamıştır Bu arada o nasıl bi stickermış yaw merka ettim bak şimdibugün angel eye parasını okula araçla girebilmek için zorunlu kıldıkları stickera vermiş bulunmaktayım (340 tl )
yetmezmiş gbi ilk kazamıda yapmış oldum park yerinden aceleyle çıkmaya çalışırken arka tampon yüksek bi kaldırıma sürttü tamponun sol alt kısmın boyası attı biraz onun dışında birşey yok gbi inş içerden tamponun tırnaklara bişey olmamıştır