Astra F Kullanıcıları Buraya

:))

arkadaşlar benim astranın farlarında ufak bir sorun var sorun sağ far biraz yukarı bakıyor sol ise tam tersi aşağı bakıyor bir ayarsızlık var farları nerden ve nasıl ayarlıyabilirim

arkadaşlar benim astranın farlarında ufak bir sorun var sorun sağ far biraz yukarı bakıyor sol ise tam tersi aşağı bakıyor bir ayarsızlık var farları nerden ve nasıl ayarlıyabilirim

kendin ayarlasan bile tutturamzsın gece görüntüsünü hiç uraşma bi oto elektirikciye git far ayarı yaptırcam de 20 tl ver yaptır far ayar makinaası var elle ayarlamadan daha düzgün olur..

idareten halledeyim dersen bi duvara yanaş 1m kadar kaputu açınca farların arkasına doğru yuvarlak ucu olan vida gibi bişey görceksin, onu sağa sola çevirerek ayarlanabiliyo
ben de bi söktükten sonra idareden ayarladım ama karşıdan gelenler rahatsız oluyor, elektrikçiye yaptırmak daha mantıklı.

Geri