keçi mi gezdi...fazla derine benzemiyor çizikler. bence bi pasta cilayla geçer. geçen sene benimde kaputta keçi gezmiş aynı seninki gibi çizikler oluşmuştu pasta cilayla geçti
nasıl bi olaydır o yaw şok oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keçi mi gezdi...fazla derine benzemiyor çizikler. bence bi pasta cilayla geçer. geçen sene benimde kaputta keçi gezmiş aynı seninki gibi çizikler oluşmuştu pasta cilayla geçti
Çok büyük geçmiş olsun ailcanya harbiden adam ismini azıp bide imzasını atmışya :bisiklet: böle üstünden geçmek gerek ama boşver alican cidden çok kötüya allahtan boyayı tam kazımamış yoksa durum vahimdi
bide satılık konusuna gelelim dediğim gibi Alican donanım ve aracın durumu acaip etkiler eğer temizse gerçekten satmakta zorluk çekmezsiniz ama işte aracın sıkıntıları varsa yok fiyatına gider yani aracını o kadarda küçümseme GL olup donanımsız olsa bile 12den aşağı satma derim çünkü değeri o kadar hayrılısı diyelimn bakalım bi Fciler grubundan bi F daha gidecek heralde ya o güzelim araca nasıl kıyacaksınız ya neyse hayırlısı olsun Alican
resimde işaretli düğme ne işe yarıyor ; acaba bagaj kapağını içerden açmaya mı yarıyor; basınca hiç bir şey olmadı da...???
:good: :good:araç içi Havalandırma düğmesi kaloriferle beraber çalıştırdığında daha fazla üfler
:good: :good: :good::good: :good:
dış havayı içeri alıp almama kısmını ayarlıyoruz o düğmeyle
malesef bizim araçlarda bagaj butonu yok
Tabi Alican bilemem ama şahsen öle diyenlerin çok rahat ağzını tıkadığım içi,n pekte satasım yok yine sen bilirsin zaten satmazsak sıfırlama işlemine başlıcam o zman tam bi kasırga olcak gibime geliyo ama tabi yeni bi arabada hiç fena olmaz ama ne bileyim işte gördün bak bende kararsızım ama sorunu yoksa hiç satıp dertsiz başına dert alma tabi sıfır olmamak kaydıyla ustam bana öle diyor ayrıca 12 yaşındaki araçla tokatlaması daha güzel oluyo marifet yaşta değil baştadır yani sen yürürüne bak kardeşimaracın Allaha şükür bi problemi yok aslında bu kadar problemsiz olduğu için sıkıldım 7 senedir kullanıyoruz ciddi anlamda arıza çıkarmadı e böyle olunca peder beyde çok memnun satmamakta ısrarcı ama artık ısrarlarıma dayanamadı çaresiz satıcaz inş. bide benim seneye okula arabayla gidip gelme ihtimalim var biliyorsunuz kullanmayan bu aracın ne kadar iyi olduğunu bilmez sonra konuşup durucaklar alican 12 yaşında arabayla gelmiş filan diye aslında çok güzel araç cidden insan kıyamıyoda ama 7 sene oluncada sıkılıyo değişiklik şart.bizimki gl ama gl lerin klimasız olanları filanda varmış bizimkinde klima alarm airbag filan var :good:
Evet Halil abi hava silkilasyonu yapıyo :good: :good: :good:bende bagaj açma için olduğunu düşünmüş ve arızalı olduğunu zannetmiştim; ozaman bu düğme kalörifer fnı çalışırken şalışır ; mersine gidince bir deneyim bakalım; vectra a da da klima sirkülasyon düğmesi vardı, onunla aynı işi yapıyır galiba...
bende klima yokki:good: :good: :good:
peki Hakan abi klima kapalıyken yarıyomu sanki klma kapalıyken içersine kamyon egzoz dumanı doluyo gibi oluyo klimayı açınca hemen o havayı dağıtıyo benim o dikkatimi çekti klima kapalıyken noraml havalandırma açıkken sanki kokuyu dağıtmıyo gibi geldi