Astra F Kullanıcıları Buraya

havamı atıon arkadasım:D bende arabada film izliyom :P

Bende de klima var...Süper icat.. :))

evet aslında benimde kanım çok kaynadı bu araca ama ustam araç sahibine yağı ne zaman koyduğunu sordu yaklaşık 5000 km olmuş araçta hiç yağ kalmamış ve aracın dizel araba gibi üflediğini söyledi araç sahibinden masrafları düşmesini istedik biz yaptıralım diye yanaşmadı sağlık olsun

O zaman durum farklı..Hayırlısı olsun...

Klimasız olmaz :D
yaz aylarında klimasız araba satılmaz

Hele ben bu seneki sıcakları gördümya daha klimasız araba almam aldırtmam. Şimdi doblodan kurtulma yollarını arıyorum. Astrada klima olmasa çoktan sattırmıştım :D

Bu arada bugün dobloyu muayeneye götürüp tüvtürkün ukala çalışanlarıyla kavga ettim. Numaratörleri bozulmuş isim söyleyerek alıyorlar. Adımı okudu içeri girdi, koştum gittim arabayı getirdim. Kapıda dumuş bana sen git diyor. Niye dedim adını okudum gelmedin geç kaldın hakkını kaybettin diyor. Ama bir yandan eliylede kaputa vuruyor pat pat. Biraz sert çıktım dalga mı geçiyorsun sen oyun mu oynuyoruz hakkını kaybettin ne demek sıram geldi girerim elini de o kaputtan çek babanın arabasına mı vuruyorsun dedim. Neyse verdim arabayı baktım bana artislik olsun diye patinajla filan kalkıyor. Ulan kimin arabasıyla kime artislik yapıyorsun ............................... diye bağırdıktan sonra kendimi iki güvenlikçinin arasında buldum beni sürükleyerek çıkardılar dışarı. Tabi bunları yaparken beni muayeneden geçirmeyeceğini biliyordum. O kadar ukala davrandıki göze aldım. Doğal olarak eften püften sebeplerden bıraktı. Ek1 var ama motor numarasını okuyamamış servis onaylı kağıt istedi. O sırada başka birisiyle konuşurlarken abi senin ne vardı dedi frenden kalmışım dedi tamam ben onu hallederim dedi kaş göz yaptı girdi içeri. Orada da bi bağırıp milleti gaza getirdim dedim biz uyuyalım burada adamı olan içeride hallediyor işini. O sırada baktım birtane iri kıyım abimize range roverının arka camlarındaki filmi sökmesini istiyorlar. Adam fabrika çıkışı bu ne yapayım dedi. Camları söktür o zaman dedi görevli. Abimiz bir güzel dövdü görevliyi :D Kısacası muayene istasyonları rezalet.

selam arkadaslar f baslıgını gorunce nasılda sevındım yenı katıldım aranıza f nasıl jant almalıyım okuduklarımda surtunme oluyomus sanırım yardımcı olabılırmısınız sımdıden teskrler

Alican geçmiş olsun senin bir suçun yok ordaki hıayrın artistliği işte, bizde arkadaşın polosunu muayeneden geçirmek için daha uzak olan bir muayene istasyonuna gittik arabayı kıbrıstan getirdi 1 ay sonra geri gidecek app xenon camlarda film muayeneden kusurlu olarak geçti muayene için etiketi plakaya yapıştıracakken adam orjinal plakalar nerde dedi bagajda dedik orjinal plakaya yapıştırdı etiketi hafif kusurda camlara film yapıştırılmış yazıyor aracın muayenesi normalde hazirandaydı ağustosta pasaportta giriş yaptığına dair belgeyi gösterince gecikme cezasıda ödemedik birde aklınızda bulunsun egzoz muayenesi olmadan normal muayeneye almıyorlar...

Geri