Astra F Kullanıcıları Buraya

abi ''baby on board '' wardı eskıden hatun yatıodu şöle :)) ewli olmasan al onu tak mis :)
gördüm onları da o başka tip babyler için :) o günleri geride bıraktık kardeşim :)

kendim yapmayı planlıyorum bitane vakit bulabilirsem.

aynen abi çoluk çocuğa karışmışın boşwer öle şelerı :)) o değilde geçen bı stıcker gördüm trt yazıo altta da açılımı war Turkey Rolling Team..hoşuma giti,alakasız oldu ama paylaşaım ıstedım :))

trt logosuyla yaptılarsa ilginç olmuştur kesin

arabada stickerdan ziyade yapılcak bisürü iş var, artık çocuk taşıcağımız için temiz bi bakıma girme zamanım geldi :) kafasına göre çalan kornayı, ara sıra yanan arıza lambasını, km saat telini yaptırıcaz.

sonra elini yüzünü de toplicaz biraz,sarkmış tavan döşemesi ve vuruk-çizik bikaç bişey var kışın taksit taksit tamir ettireyim istiyorum, kapalı garajımız da oldu artık rahat rahat çizik onarımı yaptırabiliriz.

garaj hayırlı olsun abii..ufaktan yaparsın abii ya gidişinde sorun olmasında sağı solu kolay iş ;) bu arada tekrardan Allah (cc) analı babalı buyutsun abii.benimde yeğen war 15 aylık bındımı vıtesle fln oynuo kerata,aldı f-sanenın tadını :P

:):)

benim yeğenlerde hemen öne oturuyolardı alınca ağlıyolardı :)
oğlana da aşılicaz tabi f kasa sevgisini ;)

Devir sensörü filan derlerse inanmayın kesin egr dendir :D Ben ustayla iddiaya girdim ben kazanırsam arıza tespitin parasını vermem dedim. O devir sensörü dedi ben egr dedim. Götürdük bağlattık egr çıktı :D Ben para vermedim :D

ay sonu istteyim alıcan.D

slm arkadaşlar
ilk çalışmada stop ettiği için,
ani devir düşmesi olduğu ,motor ısınıncaya kadar yolda frenleme yaptığımda vites küçülttüğümde, boşa aldığımda stop ettiği için,
yine götürdüm
rolanti devir sensörü olabilir dediler
değişim dediler.temizleme olmuyor dediler.
ama bugün hava güneşilydi hiç yapmasdı
ama yapar gibi oldu.
150-200 dediler

iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar,çok güzel bi duyguymuş, darısı henüz baba olmamış kardeşlerimizin başına diyorum

hakan benzer bi sıkıntı bende de var ama devir düşümü vs sadece araç viteste yokuş aşağı gazsız inerken oluyor, sanıyorum bi sensör arızası falan bişiler var bende de bazen de park manevrası yaparken kafasına göre gazlıyor 3000 devire kadar çeviriyor 1-2 sn sonra kesiyor. ilk fırsatta gidicem bisürü işi var aracın.

bebek var işareti de espirili bişey bulmaya çalışıyorum yoksa o işarete bakan kimse yok zaten malesef..

güneşli günlerde olmuyor benim
acaba ısı sensörleriyle ilgili bir şeymi ki
o kendi kendine gazlama 1 gün oldu ben de ondan sonra bu arıza başladı
cihazda sorun göstermedi.
egr olsa çıkardı.
burdakilerde anlamıyorlar ki araçtan. sensörlere temizleme yapmayı, egr iptalini bilmiyorlar.

'arabada prenses/prens var' yazıları da var

f cilere ne oldu???
dünden bugüne forum f siz kalmışş

Arkadaşlar bobin değiştiren oldumu aranızda? Lpg li alan arkadaşlar silkeleme oluyormu araçlarınızda..?

Geri