Astra F Kullanıcıları Buraya

bobin değistirme bujikabloları yapıyo bazen önce onlara baksınlar

Yeni set buji kablosu deneyin.

buji kabloları tuzluydu sanki fiyatı biraz. denemeden alma derim

100liramıne zaten ölçüyolar kabloyu

eskikasa´isimli üyeden Alıntı
hakan benzer bi sıkıntı bende de var ama devir düşümü vs sadece araç viteste yokuş aşağı gazsız inerken oluyor, sanıyorum bi sensör arızası falan bişiler var bende de bazen de park manevrası yaparken kafasına göre gazlıyor 3000 devire kadar çeviriyor 1-2 sn sonra kesiyor. ilk fırsatta gidicem bisürü işi var aracın.

bugün hüiç stop etmedi normal devir
yalnız sendeki arıza oldu
boştayken 2-3 kere devir yükseldi
gaza bastığımda normale döndü

mutlu buji kablosu benimde bir tanesini değiştirdiler çıkma.
kabloları denemekte fayda var.

doduco marka buji kablosu 45 tl ; orjinali nekadar bilmiyorum; zertex var alman malı oda iyi ama doducodan pahallıdır....

Ya bilmiyorum sadece lpg de silkeleme yapıyor..Oda motor soğukken ısınınca normal herşey..Benzinde hissetmedim hiç..Buji kablosunda ve bobinde sorun olsa benzinde de sıkıntı olmazmıydı..Lpg montajı yaptırdığım yere gidicem son kez sonra bakıcaz artık...
Daduco markayı pek tavsiye etmiyorlar..Ben ya Delphi düşünüyorum yada Bosch..

Ya bilmiyorum sadece lpg de silkeleme yapıyor..Oda motor soğukken ısınınca normal herşey..Benzinde hissetmedim hiç..Buji kablosunda ve bobinde sorun olsa benzinde de sıkıntı olmazmıydı..Lpg montajı yaptırdığım yere gidicem son kez sonra bakıcaz artık...
Daduco markayı pek tavsiye etmiyorlar..Ben ya Delphi düşünüyorum yada Bosch..

lpg benzine göre daha zor yandığı için ateşleme sistemindeki küçük bir hata lpg de gözükürken benzinde gözükmüyor dolayısıyla sorunun buji buji kablosu a da ateşleme bobininden olma ihtimali yüksek ama bu silkeleme 35 derece sıcaklığın altındalpg ye geçince de bu havalarda olur; öncelikle lpg yegeçiş sıcaklığını 35-4 derece yapıp tekrar aracı denemek lazım...

Geri