Astra F Kullanıcıları Buraya

valla çok iyi satmısınız ha:D

darısı bize:D

full servis bakımlı kız gibi araba,
ederi o bence.
tabi bu devirde o fiyata alıcı bulmak zor iş ama iyi denk gelmiş hakkı neyse onu almış burak

GL 1.6 yı 13 e sattıysanız iyi valla. ekstra bişey varmıydı? bende gls min piyasasını belirleyim. bi dizele geçme niyetim varda.

Valla sony xplod ses sistemi vardı bide kışlık lastikleri vardı onun dışında extra bişey yoktu Yanlız alıcak abinin tek istediği aracın servis faturaları oldu benden :) 5 senedir elimde tuttuğum faturalar satarken sonunda işe yaradı :)
full servis bakımlı kız gibi araba,
ederi o bence.
tabi bu devirde o fiyata alıcı bulmak zor iş ama iyi denk gelmiş hakkı neyse onu almış burak

Teşekkür ederim Hakan abi zaten anlaştıktan sonra aracın bi kaç işi vardı serviste onları halletmek için gittiğimizde ustalardan keşke satmasaydın abiya inan böle temiz F kasa gelmiyo artık servise yanıtı aldık :D Ama en önemlisi ki inş. sonraki sahibide bizim gibi titiz davranıp bakımlarını zamanından önce yaptırır :(

Alan hayrını görsün güle güle binsin kasırgaya herkeste bi dizel düşüncesi var herhalde benim gibi çok baktıkçada kafası karışıyor insanın bugunde corsa enjoy 111.yıla baktım 1.3 cdti 33 milyar corsamı grande punto evo mu diyeceğim bazılarınız gülecek ama punto kendini aşmış bence puntonunda evo dynamic 1.3 dizeli 31 milyar

Alan hayrını görsün güle güle binsin kasırgaya herkeste bi dizel düşüncesi var herhalde benim gibi çok baktıkçada kafası karışıyor insanın bugunde corsa enjoy 111.yıla baktım 1.3 cdti 33 milyar corsamı grande punto evo mu diyeceğim bazılarınız gülecek ama punto kendini aşmış bence puntonunda evo dynamic 1.3 dizeli 31 milyar

İnş. abi hayrını görsün ;) Vala benimde aklımda dizel vardı sonra ailecek zaten binmiyoruz araca dizel alıpta kapının önünde yatmasın dedik ama gerçekten bu devirden sonra dizel araba daha mantıklı :(

Ne oluyor ya bir kaç gün girmedim herkes arabasından vazgeçmiş. Bende EGR ile uğraşıyorum hala. Sanırım iptal ettireceğim. Bir de biz satabilsek F imizi. Diğer ilanlar bölümünde kiralık işyeri ilanımız var görmüşsünüzdür belki. Orası kiraya verilince bir kaç ay içinde bizimkinede yol gözükebilir :D

Geri