Astra F Kullanıcıları Buraya

:D ne iş herkes ya satıyor ya satmayı düşünüyor

satana da alana da hayırlı olsun.
servis bakımlı araba olsun da 13 olsun.jetta yakışırr sana.

buraq hiç fiesta dan bahsetmiyorsun.punto punto diyorsun.
elektrik kırmızısı fiesta gider sana.

Son düzenleme:
Fiestaya doğru düzgün bakamadım daha ama ford hep bi soğuk geliyor

Alan hayrını görsün güle güle binsin kasırgaya herkeste bi dizel düşüncesi var herhalde benim gibi çok baktıkçada kafası karışıyor insanın bugunde corsa enjoy 111.yıla baktım 1.3 cdti 33 milyar corsamı grande punto evo mu diyeceğim bazılarınız gülecek ama punto kendini aşmış bence puntonunda evo dynamic 1.3 dizeli 31 milyar
2010 model punto evo dynamic 1.3 dizel 2800km ikinci eli 27.500tl satılıyor

ben kardes olcam sanırım astra f ile ahahah:D

İkinci eller o km deki araçlar hep 2-3 mılyar aşağı satılıyor o zaman da diosn 3 daha koyar sıfırını alırım polonun sıfırı 32100 mesala 29200 e 12 bınde vardı zaten 3 bın km sonra bakımı gelecek 3 mılyar ıcınde onu almaya degmez dıye dusunuyorum corsa 111.yıl 1.3 cdti enjoyada 33 demişlerdi.

Son düzenleme:
Bugün çamurluktaki göçüğü yaptırmaya gittim . alt çizgiyi de kapsayan ufak bir göçüktü ama kime gittiysem tam olmaz daha kötü olur boşver elleme ya da 200tl ye yeniden yapıp boyatalım dediler . En son bir yerde düzelttirdim mükemmel olmadı ama en azından uzaktan gözüme batmıyor daha düzgün oldu :)

Önder autokingte vakumlarlardı aslında halletmişin neticede bende fiestaya baktım baz modeliyle titanıum arasında my fiesta diye bi modeli varmış 1.3 dizel 68 hp titaniumdan farkı sis farı cercevesı ve ön krom degil ayna elektrıklı degıl 32250 e bıraktılar arka camlar manuel garibime gitti bizim 97-98 araçlardada aynı ön otomatik arka manuel fiestada gözum tutmadı :D

Önder autokingte vakumlarlardı aslında halletmişin neticede bende fiestaya baktım baz modeliyle titanıum arasında my fiesta diye bi modeli varmış 1.3 dizel 68 hp titaniumdan farkı sis farı cercevesı ve ön krom degil ayna elektrıklı degıl 32250 e bıraktılar arka camlar manuel garibime gitti bizim 97-98 araçlardada aynı ön otomatik arka manuel fiestada gözum tutmadı :D

vakumla olmaz dediler tam çamurluğun alt çizgideydi göçük ( olabilecek en kötü yerde ) neyse biraz düzelttik boyatmadan max bu olur dediler
Fiestaya gelince biraz pahalı bence o özellik ve motora göre

Son düzenleme:
Pazartesi EGR yi iptal ettireceğim. Bu işlem nasıl yapılıyor kör contadan bahsediyorlar. Tam anlayamadım. Birde iptalden sonra arıza sildirmeye gerek var mı?

Geri