Astra F Kullanıcıları Buraya

Almışken d sınıfı olsun istiyoruz dizelleri de baya pahalı oluyor insignia 74bin passatın 1.6 dizeli 62500 comfortline ama 1.6 dizel o kasaya biraz az birde çok fazla km yapmıcak araç yılda 15bin max birde 180 hp kışkırtıyor :)
yakıt konusunda da illaki biraz fazla yakacak bizim araçlardan ama çokda abartı olacağını sanmıyorum sakin kullanımda
bugün uğradık bayiye 2010 insignia1.6 turbo cosmo + navigasyonu 57900 e bırakırız dediler oda baya bi ilgimi çekti
ama işte gaza gelmenin sonu yok olmuşken şu olsun bu olsun derken baya bir artıyor abartmamak lazım :)

bütçene en uygun
sana en gerekli donanımlar olsun yeter

insignianın oparaya alacağın modeli bence beş para etmez insigniada bi afl ile içerde navi illaki olması gerekenlerden bence

Param olsun 97 98 sw alıp basıcam yere,16 ofsetli bi jant 94 sfi ön tampon,panjur,far mis mis :D:D

dün yine ferrari italia gördüm biz daha f leri yere basalım:D

niye biz bununla sükretmek zorundayız:D

F ciler sakin ya gaza gelmiş herkes. Babam 1 hafta arabaya el koydu okula otobüsle gidip geldim. F i mumla arar oldum. Araba arabadır. Her ne kadar okula gidince camaro SS le 911 carrera arasına park etmek zorunda olsam da İstanbul trafiğinde herkes aynı hızda gidiyor. :D

haahhahaha:D iyi mutlu olalım arkaları alpine yaptım:D çok mutluyum:D

insignianın oparaya alacağın modeli bence beş para etmez insigniada bi afl ile içerde navi illaki olması gerekenlerden bence

o zmn cosmo almak lazım ama oda 57900 ayrıca içi ahşap kaplama ( ahşaptanda nefret ederim aslında ama :confused:)
birde 18 inç jantlar güzel duruyor ama zaten sağlam olan yakıt tüketimini uçurmasın :D

Geri