- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haa bide unutmadan yüksek çalıştığı zaman kaput açıp lpg ayarı yapıp kontağı aç kapa yapıyorum o iş tamam gün boyu iyi çalışıyotüpcüler bişey bilmiyo
Tüpçüler yaptı işi iyi bilseler idi ben LPG karşıtı olmazdım![]()
abi inan lpg ayarı kadar kolay bişey yok50 defa yaptırmışımdır. farklı bişey yapanı görmedim, motoru dinle lpg beyninin kulağını bük
bu kadar
Tek nokta araçların ayarı filan saçma sapan bir şey zaten evin çevir işi başkada numara yok. Ama şu pc bağlama işi konusunda bir bilgim yok o değilde evin çevir gaz ver sonra tamam abi ver 10 tl demeleri adamı enayi yerine koyuyor şahsen ben o zaman kendimi enayi gibi hissediyorum o yüzden kendim yapıyorum artık.
Arabamı tarif etmişsin hocam.Benimki de öyle rölanti böyle en tatlı halini alana kadar biraz uğraşıyor. Mesela ben sabah okula çıkıyorum, 12 km köy. Akşam inerken rampa inişleri var epey. Düze indiğimde rölanti 1.5'da takılıyor. Arabayı tam sabitlemeden durdurmadan o rölanti normale inmiyor. Arabayı durdurup sabitliyorum, 2 saniye içinde rölanti normal seviyeye iniyor.
Yakıt olarak en son ölçümüm bugün oldu. Litresi 1.99 TL'den 28.65 lt gaz aldım. 57 TL ödedim. Daha önce de aynı pompadan fulletmiştim. KM'de 13.5 kuruş yaktı. Bir litre ile 14.6 km yol yapmış. Çoğunluk uzun yol, sabit hız 80/85 km. Şehir içi 60/70 km arası bir yol yaptım. toplamda 420 km yolun 60/70'i şehir içi idi yani.