- Konuyu Başlatan
teşekkür derim. Allah kimsenin başına vermesin. tez zamanda yaklarına dolanır inşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkay garajın kapısı sağlam mı? Malum genelde garajda gerekli araç gereç de bulunurbarış abi çok üzüldüm okuyunca..çok çok geçmiş olsun abi ne diyelimAllahtan bizde garaj varda biraz aklım rahat..
valla heraksam kilitliyorum garajın kilidini artık Allah' a emanetalsalar bile biraz gittikten sonra bırakırlar genelde benzın olmuyor savaş abiBerkay garajın kapısı sağlam mı? Malum genelde garajda gerekli araç gereç de bulunur
Alarm bahçe kapısı arabayı gören 2 kamera gayet aydınlık bi ortam ve kasko. Gelen hırsıza hoşgeldin derim artık okadar cesaret edemezler sanırım
adamlar ankara ingiliz konsolosluğuna girmiş beee sizin garajamı giremicek cesaretleri olmayacak..
Allah korusun tabi kimsenin başına vermesin.
Arabanı o kadar küçük görme, her kör satıcının bir kör alıcısı vardır . Ankara'da bir arabanın camında görmüştüm;12binliralık araba için gelsin girsin arkasında 2,0t quartro A4 yan tarafta passat cc filan bahçenin arkasına gitse daha neler neler var artık okadar araba içinde benim astramın cazibesine kapılıp gelir götürürse onun bileceği iş kasko var zaten sigorta şirketinin kapısını çalıcaz Allah korusun tabi kimsenin başına vermesin.