astra f ye film çekmek

Bence sen 80 den kaçma yaptır bende kendim uğraştım arka bagaj da olmadı sıyırdım kafayı yaptırdım dışarda (ayrıca o 20-30 liralık ürün 2 senede güneşten soluyor dikkat derim )

film çekme teknikleriyle ilgilli döküman bulursak buradan paylaşalım

ben belkı bugun cekebılrım flım on yan camlara arkarı kendım cektım :D

Bende de film var ve Burağın dediği gibi bombeden dolayı kabarcık oluşuyo.80 lira çok aşırı uygun bi fiyat bence film için,düşünmeyin yaptırın derim.

80 lira için sıkıntıya girmeyin bence hem arka cama yaparken reziztans a zarar verirseniz daha masraflı bi sonuç çıkabilir. Ben 150 ye buldum 2 yıl garantili uygunmuş dedim orda çektiricem :D

arkadaşlar ankarada astra g ye fılm cektırmek ıstıyorum guvendıgınız ve uygun fıyatlı dukkanları soler misiniz_? fiyatıda belırtırsenız sevınırımm...:confused:

bizim araçlarda baya zorlanıyolar söyliyim ben 100e çektirdim istediğim gibi olmadı ama napimm bıktım artık garantiden film değistirmekten bi insan garantisi var diye 4 defa film değistirtirmi:D ama filmcim çok delikanlı efendi bibünyedir saolsun

iki cam arasındaki direk

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2001 model astra elegance var film çektirdim araca ama arka kapıyla on kapı arasındaki direğin arabanın renginde olması acıkcası hosuma gitmiyo biraz araştırdım ama tam olarak güvenemedim sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum orayı siyah bantla yada karbonla falan yapıyorlar ama belli bir süre sonra bantlar sökülebiliyo o yuzden kalıcı birşey istiyorum şimdiden teşekkürler herkese

Geri