Astra F

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umitozuer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle kullan .jantların hoşuma gitti.markası ve kaç inç ???

abicim slm ben yeni geldim bendede astra F var adam etmek istiyrum senin farlar cok hos nerden etemin edicemi soyleye bilirmisin simdiden saol buarada araban manyak duruyo

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel görünen gsi,jantlar ve aradan ben burdayım diyen kaliperlerin çok hoş olmuş gerçekten mükemmel.

satılıktı sanki araba..ilan gormustum..masallah cok guzel..oz superleggeralarda cok yakısmıs..

Sağolun arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum.
:) :)

wasssshhhhhh..... dudağım uçukladı. jantlar dehşet olmuş. kazasız belasız kullan. ızgarada ve kapı kenarlarında - kollarında krom kullansan da parıl parıl parlasa jantla beraber . bence yani...

jantların markasını yazarsan sevinirim?tekrar gülegüle kullan

Son düzenleme:
Kanka Allah Nazardan Saklasin. İkİmİzede Kaza Bela Vermesİn İnŞallah. ArkadaŞlar ÜzÜlerek SÖlÜorumkİ Bu Resİmdekİ Halİ Malesef HİÇbİŞİ Deİl Allah Yakindan GÖrmeİ Nasİp Etsİn Tek Kelİmeyle TÜrkİyedekİ Bence Tek Kazasiz (ufakta Olsa Kazasi Olmayan) Arabalardan Bİrİ Ümİdİnkİdİr Dedİm Ya GerÇeĞİ Resİmden Çooook Daha GÜzel. MaaŞallah.

Sağol kardeşim allah razı olsun,senin makinede benimkinden alta kalmaz maşallah,canavar gibi.

erkan' Alıntı:
jantların markasını yazarsan sevinirim?tekrar gülegüle kullan
Oz super leggeera 17 inç

Geri