astra fiat bilgisi olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrew

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2000 model astra cd arcımızı satıyom fakat fıatı tam olarak bılmıyom fıatını bılen var mı tam olarak

nette baktım bıraz karısık ısteyen ıstedıgı fıatı yazmıs

pazara gıden veya tanıdıgı almıs olan fılan varsa bı zahmet yardım edebılır mı

abi 2 gün önce sordum 2001 elegance 4 lastik 6 aylık michelin, kazasız, sorunu yok sadece arka tamponda boya var(direğe ezdirmiştim tamponu boyada çatlaklar vardı oraları fırçayla boyatmıştım) 85000 km civarında angel eye farları var 19.250ytl'ye saydı 2007 honda civic ile takas için gerisini sen düşün...

aracın km,si duruşu kaportası vs..fiyat belirlemek için önemli, eğer araç temizse 17-18 civarı ama 2-3 tane çok bilinen araba satış ilanlarının olduğu sitelere göz atarsan aracınında ortalama değeri hakkında fikir edinebilirsin:good:

ya siz ne diyiorsunuz böyle ya.17-18 astra cd için düşük be aradaşlar.daha geçen hafta benim astrama (2000 model gl) 17 verdiler ben kabul etmedim.bu kadara ucuza vermeyin araçları ya.yazıktır.

evet abi piyasayı yüksek tutalım bende wermem 20 den aşağı zaten km daha 38 bin olmadı

abi biz 2000 astra yı 20000 ytl ye almıstık şimdi 17-18 arası değişio

Bizim astra cd yi 99 model 16,000 ytl aldık şu anda piyasa bu civarlarda..17 ciivarı gidebilir 2000 modeller bence...

cevaplarınız ıcın tesekkurler nete 2 gun once ılan vermıstım 16.950 die sizin fıkırlerınız sayesın de 17.450 ye cıkardım ama bugun tel hıc calmadı:) ondan once gunde 5-6 kısı arıyodu

pazar gunude bı pazara gıdelım bakam

hayırlısı..

2004 astra clasic kasa twinport elegance 22000 e..ultra mavi tertemiz boyasız kazasız.30 binde alındı

Geri