astra fiat bilgisi olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2004 astra clasic kasa twinport elegance 22000 e..ultra mavi tertemiz boyasız kazasız.30 binde alındı
ben aynı kasa aynı renk comfort 1,5 ay önce 15.000 km,de aldım pırıl pırıl gemi mühendisi biarkadaş galeriye bırakmış anında ben kaptım 2005 model ilk bakımını ben yaptırdım ustalar sıfırdan farksız dedi 20.500,e zor bi pazarlıkla aldım şuan 22,den aşağı vermem:good: tarsuslu adnanor sizin oralara göre 17-18 belki az ama bak satmak isteyen arkadaşında dediği gibi burda 2000 cd,yi satıyorum desen bile bu fiyatları veren hemen çıkmıyor bizde istiyoruz arabalarımızın değeri yüksek olsun ama ikinci el hala düşük:(

nisan başında 2001 model 1,4 16v aldık çizik vuruk değişen hiç bir şey yok araçta 95000 kmde 15000 verdik....

hayırlısı,

evet abi hakkımızda hayırlısı olsun.ama galericilerin oyununa gelmeyelim.ben defalarca yaşadım aynı şeyleri.örneğin tipomu satacaktım geçen yıl,kaç tane galeri 5-6 anca eder dedi.oysa ben 8.5 istiyırum.hatta her defasında 2000 model 1.6 vectra tertemiz boyasız darbesiz 10milyar istiyor dediler.benim araç 97 modeldi buaradave ben her defasında dedim getirin bakmadan alıyorum o arabayı.ama ne hikmetse o arabalar asla yanıma gelemedi.siz siz olun galericilere kanmayın.internet ilanlarının çoğu otopazarlarının çoğu galericiler tarafından esir alınmış.mesela arabanızı satmak için gidin fiyat isteyin.sonrasında aynı araç için alıcı olun bakalım aradaki fark nasıl olacak

ben agustos ayında almıştım arabamı astra cd beyaz 77.000 de 16500 e İstanbuldan aldım

arkadaş takasta 21000 ytl ye sattı 2001 elagance temizdi

Babamın arkadaşı daha yeni aldı 2000 cd 16500 daha fazla fiyat yapacağını pek zannetmem satacaksan bence şu aralar satmayı dene çünkü ikinci el piyasası bir aydır hareketli arkadaşım

Babamın arkadaşı daha yeni aldı 2000 cd 16500 daha fazla fiyat yapacağını pek zannetmem satacaksan bence şu aralar satmayı dene çünkü ikinci el piyasası bir aydır hareketli arkadaşım
ewt on u bende anlamadım internetteki ilanlar bi anda 17-18 den 20-21 e çıkmışş yaz geldi faln demekki insanlar arab almaya karar verdiler

Geri