Astra G 1.4 fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan foalbud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

foalbud

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese hayırlı kandiller öncelikli.

Bir araba almak üzereyim.2006 model ASTRA CLASSIC 1.4i 16V HB CLUB.Araç 50.000 km de.

Bundan 3 sene önce şehir içinde bir kaza geçirdi arkadaşımın aracı ordan biliyorum,tavanda boya var araç boyalı duruma düştü yani.kaskosu olmadıgından dolayı cebinden yaptırdı arkadaş,pert kaydı yok yani.ondan sonra kasko yaptırdı ve 3 senedir bir cam değişimi bile olmadı kaskodan.

15.000 TL fiyat istiyor fiyat nasıl sizce?lpg yok benzinli çok yakar mı? dikkat etmem gereken kronik bir sorunu vs var mı?

Aracın genel durumu iyiyse, hasar kaliteli bir şekilde yapıldıysa fiyat iyi sayılır.

fiyat iyi aracıda tanıdığınız için şüpheli bi durum yok artık 2.el temiz araç bulmak çok zor

aracı biliyorsanız hiç kuşkunuz olmadan uzun yıllar boyunca rahat rahat binin 15.000 tl öyle bir araç için süper 1,4 kalkmaz gitmez diyenlere inanmayın ralli yapmayacaksanız çokta güzel gidiyor 2006 modeller galiba twinport z14xep oluyor motorun bakımlarının düzenli yapılmış olmasına dikkat edin başka bir şey yok gönül rahatlığı ile alın binin kaç sene sonrada aşağı yukarı aynı değerinde satın :)

Eksantrik mil yataklarının kontrolü opel firması tarafından yapıldımı? 1.2 , 1,4 ve bazı 1,6 motorlar servise çağrıldı ve yataklar kontrol edildi. Gerekirse değişimleri ücretsiz yapıldı. Bir arkadaşımın başına geldi, yolda eksantrik kırıldı. Masrafı ağır olur. Tüm avrupada aynı problemden şikayet yoğunlaşınca kontrol kampanyası düzenlenmişti geçen yıl.

fiyat iyi

bence güzle rakam...motoruna baktırın sıkıntı yoksa problem yok...

2005 yılından bu yana Astra 1,4 Twinport kullanıyorum.Arabamdan gayet memnunum.94000 km oldu.Yılda bir kez servise gidip bakım yaptırıyorum.Başka hiç masrafım olmadı.Ayrıca araçta triger yok.Zincir var.Yakıtına gelirsek.Bir depo benzinle 800 km çok rahat gidiyor.Geçen 700 km yol yaptım.Ortalama 120-130 km(bir ara otobanda uzun bir süre 160'la gittim ) hızla gittim.Azda olsa İstanbul'da maç çıkışı trafiğe yakalandım.Bu arada klimada açıktı.190 tl yaktı araç.Kısaca çok yüksek bir beklentiniz yok ise gayet iyi bir araç.Fiyatıda bence bedava.Ben asla bu fiyata vermem.

fiyatı banada cok iyi geldi

bence bedava ( Geçirmiş olduğu kaza büyük değil ise )

Geri