Astra G 1.6 110 hp üretiyormuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
body ve siyahzemin angel farlar nasıl 15 hp özr dilerm ne demek istediğini anlamadım istediğini tam anlamadım

zaten 1600 cc hiçbir arabaya geçilmemiştim, doğruluk payının yüksek olduğu kanaatindeyim, paylaşım için teşekkürler.

deney, test, ölçüm vs gibi alanlarda dirsek çürütmüş birisi olarak, ölçümün yapıldığı rakım, havanın sıcaklığı, hatta abartacak olursak esen rüzgar bile sonucu etkileyebileceğini belirtmek istiyorum. Ha soracak olursanız 10bg etkiler mi?
aslında çoğunlukla %10luk bir hata payı fazla yüksek sayılır. Lakin oladabilir.
Firma kendini yasal olarak korumak adına satışının yapıldığı bölgelerde en düşük oksijen derişimi, en yüksek sıcaklık gibi ortamlarda verilecek gücü yasal olarak ilan etmiştir. Tutup da millet "bu araba dediğinizden güçsüz" diye dava açmasın deyi!

110 hp konusunda hemfikirim.meganlarla kapışmaların % 80 ininde astram üstün geldi.

iyi yaa bunu duyduğum iyi olduu renault meganları kıskanmam daha :D

megane2lerin bir bit yeniği war.onu keşfedince adamlara kasarsan kas yetişemezsin.megane kullanıcıları warsa.gaz pedalı altında bir demir gibi bişi war onu napıp edip bükün.snr megne2de farkı görün.1,6 benzinlilerde denenmiştir.sonuç oldukça memnun edici....

nasıl bi strateji olabilir ki abi? 1 2 beygir değil ki bu 10 beygir millet o gücü almak için milyarlar harcıyo

bilmiyorum çeşitli şeyler üretilebilir bu durum agırlıklarda da var mesela

1110 kg gorunen astra G sport 2.0 1280 kg aslında opelin işi ne diyebilirim

ayrıca 136 hp diyor supersprint test 139 civarı cıkıyor

supersprint gibi bir firma hatalı iş yapmaz diye tahmin ediyorum

zaten egzos uygulamasından sonra 117 hp ye cıkmıs astra 1.6 yani 2.dyno testi de yapılmış
opelin verilerinide yazmısşlar kendilerine guvenmeseler yazamazlar

bence dogru diyorum

megane2lerin bir bit yeniği war.onu keşfedince adamlara kasarsan kas yetişemezsin.megane kullanıcıları warsa.gaz pedalı altında bir demir gibi bişi war onu napıp edip bükün.snr megne2de farkı görün.1,6 benzinlilerde denenmiştir.sonuç oldukça memnun edici....
bizim arabadada bişe var demir acebabende büksem bişey olur mu :D şaka bir yana megane ların iyi kaçtığını daha öncede duymuşutum ama yol tutuşu ile ilgili sorunları varmış galibaa çünkü bizde bir ara megane 2 almak için arştıma yapmıştık ve çokça bu şikayet il karşılaşmıştık

bizim arabadada bişe var demir acebabende büksem bişey olur mu :D şaka bir yana megane ların iyi kaçtığını daha öncede duymuşutum ama yol tutuşu ile ilgili sorunları varmış galibaa çünkü bizde bir ara megane 2 almak için arştıma yapmıştık ve çokça bu şikayet il karşılaşmıştık

astradan daha rahat wirajları alışı.ama makasa gelmiyor.direksiyonu da rezil geç tepki weriyor.ne iş anlamadım.nası bi sistemdir:D.ama 3.witeste astra 1,6 için az biraz daha ii diolar.1 we 5te fark koyuo diolar.2de de biraz fark war yane yok değil.samet meganelara uğrama pek sana öle diyim.sonra gelir biri resil eder fln...

kaldıralımmı ışıklarda:p

Vectra b lerde kullanılan ecotec 2.0 larda 136 yerine 143 bg üretiyor.97 senesindeki testinde böyle bir sonuc vermişti..Testi bulabilen varsa eklesin olive grey vectra cd otomatik vites...

Geri