astra g 1.6 egsoz yardımı

goldbergbrk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma güzel bir egsoz sistemi yapmak istiyorum hem şık hemde tok güzel bir ses vermesi açısından dtm tarzı çift uçlu uçları yukarı olan egsoz modelini düşünüyorum benim makinaya uyabilecek egsoz markası ws söylerseniz sevinirim.
özellikle astra g si olupda egsoz takan arkadşlar video ws de paylaşırlarsa çok iyi olur

http://www.youtube.com/watch?v=NhA8oCUdou8
dediğim egsoz şeklide aynen böyle bişi olcak

istediiğim ses şeklide böyle bişi olsa fena olmas :)
http://www.youtube.com/watch?v=FHOzccGmXlk

1. videodaki ses sanırım headers sesi çünkü rolantide araç homurduyor,2. videoda da pek egsoz sesi alamadım daha çok motor sesi gibi geldi bana.

tok bi sesi son susturucu değiştirerek alamazsınız, astra g lerdeki orta susturucu çok büyük bunu iptal edip sağlam bi son susturucu alırsanız olabilir ama Remus vs. gibi egsozlarda orta susturucu işlemi olmadan da iyi bi ses alabilirsiniz.

dedidğinn egsoz modelinden benim aracımda mevcutt yanlız bnm araç 1.4... 2500 4000 arası tok bir sesi varr.Bu sesi yanlız bi japon otomobillerinn veya bi e30'ların verdiği ses gibi düşünme onlrdan biraz daha az verio ama seni seni tatmin eder die düşünüyorum bide açık hava filtresi koydunmu öndende filtre sesi alırsın emiş sesi feln güzl olur.Ben sanayide 120tl yaptımıştım o bahsettiğin egsozu.

arkadaslar hep soyliyorum..benim yaptigim hataya dusmeyin..sabredin..ne alirsaniz alin universal olmayan ve daha kaliteli (kalitesiz demiyorum) markalar secin.

sahsen jsv(kullandim), yed gibi markalari secmeyin..

tavsiyem orta ses icin supersprint.

birde size kalmis ama bence komple krom yaptirin. kromun performansa belki 0.1 hp
katkisi olabilir. :)

+

minimum duzeyde de olsa krom daha guzel ses cikaracaktir ee ne de olsa galvenize vurunca farkli ses krom a vurunca farkli ses cikiyor. bir de aklima baska seye vurulan ses geldi :) neyse :)
kromda t304 olmasi ve miknatis tutmamasi gerekiyor. aman alasimlara kanmayin

usta mi tabii ki iskender usta.. slm abi...:)

Son düzenleme:
benim dediim egsozda krom gibi her tarafı kaplı bişi gördüm egsozu ben hatta arkadaşla araba üstünde bile denedik nasıl hoş duruyormu diyede görüntü olarak beğendim ben.
orta susturucuyu küçültsek biraz daha ve son susturucu taksak nasıl olur ses arabada müzik sistemi var egsoz sesinin beni çok rahatsız etmesini istemiorum açıkcası.
denediğim resimlerde bunlar.

işte bnm arabada olan egsozun aynısı.Zaten egsoz seside beni fazla rahatsız etsin istemiyorum demişsin bnce taktrr derim=)

kardeşim senden bir montaj resmi alalım ozaman araç üstünde montajlı ws nasıl görünncek
videoda koyarsan tadından yenmez inan :)

şimdilik şöle bi foto var elimde...

picture.php

Walla zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu egzost bence e30 kasa bmw dışındaki araçlara yakışmıyor.

Aracın üstünde body kit vs de yoksa iice bartı kalabilir. Bence İstanbul'a yolunuz düşerse İskender'e yaptırabilirsiniz.

e30 hastası olunca böle oluyo işte =)

Geri