astra g 1.6 egsoz yardımı

Sen naparsan yap, o aba e30 olmaz maalesef. Ben aynı tecrübeyi senin yaşlarındayken Mazda mı subaru ya benzetmeye çalışırken yaşadım. Haa o zaman benim gözüme süper gliodu arabam ama şimdi dönüp bakınca çok gülüyorum, ne hale getirmişim arabam diye :)

Bence senin arabana en çok vectra GT nin çift çıkışlı egzost u yakışıyor. Ama ses için dediğim gibi İskender e gidersen sana istediğin sesi veren egzostu yapacakır

ya bn e30 benzetmk içinde takmadım aslnda bu arabayıda e30 bnzetmye çalşmıyormm e30lrıı sevdigim için çok takip ediyodum bu egsoz gözüme çarptıı sonra bertonede gördüm bertone tamponu astrannkyle aynı gibi hemn hemn arkdn hoş duruodu öle karar werdimm sanırım çift çıkışlı karemsi egsozdn bahsediosun bu olmsa öle takcktım zatn ama bunda karr kıldım sonraa sesde istemiyorum zatn fazla bu bana yetioo=)

güzel güzel fena durmuyo ön arka yanlara ek alıcam zaten değiştirecem baya arabamı şart bunlar.çift kafalı düz egsoz taksak nasıl olur yukarı değilde uçları düz olsa fena durmaz gibi.olmadı sdece görüntü için kafa taktırırım maksat hoş dursun

karemsi olanları var biliosundur onlrdan tak oda hoş güzl duruooo

Geri