astra g 2001 elegance cok acıl yardım

fırat ısık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm opel cı arkadaslar ık once basımdan gecen bı olayyı anlatcam kısa bı sekılde fort focusla kapısmısdım focusda sıtesın vagon neyse bu benı tokatladı ama cok gucume gıttı ve bende bunun uzerıne aracımın motorunu ufak bı bıseyler yapmak ıstıyorum bana 30 yada 50 beygır ıstıyorum soyleyecenız performans uygulamarı neler gereklı dır acıl yardım

30 ya da 50 beygir için ufak bişeylerden çok fazlası gerekli...
ya kapışmayı bırak ya da arabayı değiştir... :)

off of...

slm opel cı arkadaslar ık once basımdan gecen bı olayyı anlatcam kısa bı sekılde fort focusla kapısmısdım focusda sıtesın vagon neyse bu benı tokatladı ama cok gucume gıttı ve bende bunun uzerıne aracımın motorunu ufak bı bıseyler yapmak ıstıyorum bana 30 yada 50 beygır ıstıyorum soyleyecenız performans uygulamarı neler gereklı dır acıl yardım

Baba boşverin böyle şeyleri ya...sat vti gsi al 50 tır boyu at o focusa

Son düzenleme:
bir headers bir de lexmaul emme manifoltunu çaktın mı focus ağzını ayırır arkandan bakar ancak :D

dereceli egzantirik kapak taşlama emme manifoltu port polish v.s. 25 30 hp alırsın bide yazılım tabi
15 saç cantlar

2.0 ları üzemez sarper ne yaptın ama koşar hale gelir araç.

tecrube ile sabit Emre... 2.0 vectra (136) focus v.s astra sfi tabiikide yok.. :) cogu 2.0 i uzer..(tayyarda yok tabiiki.. onlari soylememe gerek yok ;))

yok beni de üzer diye düşündüm kıskandım bir an sarpercim:):pneyse arkadaşa kolay gelsin

Geri