astra g 2001 elegance cok acıl yardım

receteyi yazdim..

Son düzenleme:
ağalar siz çok ağır çalışmışsınız.Bu yüklemeden sonra Fırat artık focus mu işim olmaz demeye başlayacak.Bu arada merak ettim focus hangi kasa 2.0 mı 1.6 TDCİ mı

eskı fordlar benı uzemıyor :D

2000 kasalardan da neyse.ama abımın araba olsaydı bak ozaman uzerınden atlar gecerdı ondada 2001 astra coupe var 2200 motor bıde modıfıyelı 185 beygırlık zaten ofkelendığın 2 abımde yanımdaydı dığer abımdede astra vardı 98 model cd gercı onun arabadada chıpvardı onların araba olsaydı focusun ısıs bıterdı.allahtan manıta yokdu rezıl olurdum .neyse arkadaslar bu ıslerı yapan bırısı varsa ızmırde benı yonlendırın ya bı fıyat alayım konusalalım yapan fırmayla yardım edın ne olur beklıyorum opelcı arkadaslar bakalım amerdıkan arabasımı yoksa alman arbasımı

hıza gerek yok kardeşim yaşın itibariyle bu tür şeyleri gurur meselesi yapmamanı öneririm .hani bir laf var hızlı at'ın b.ku seyrek olurmuş bu düşünceyle gidersen biryerde patlar kalırsın.
allahdan kız arkadaşım yanımda yoktu rezil olurdum kısmıda çok yanlış bence. altında olsa 200 hp araç sen ozman trafikde sana her sinyal verenle yarışıcaksın hem kendini hemde çevrendekilerin canını tehlikeye atıcaksın eğer hızı seviyorsan git pistlerde at hırsını caddelerde focusla yarıştık adam geçti bizi gibi düşünceler hiçde hoş değil.
hem altındaki araç hız için performans için yapılmış bir araç değil yenilmen zaten normal bişeyde bunları takma sorun yapma okadar yane anlatmak istediğim mesele bu.

Ben halen bu konuda başlıkta belirtildiği kadar "çok acil" ne olduğunu düşünüyorum.

5-7 bin € verin turbo takın

hıza gerek yok kardeşim yaşın itibariyle bu tür şeyleri gurur meselesi yapmamanı öneririm .hani bir laf var hızlı at'ın b.ku seyrek olurmuş bu düşünceyle gidersen biryerde patlar kalırsın.
allahdan kız arkadaşım yanımda yoktu rezil olurdum kısmıda çok yanlış bence. altında olsa 200 hp araç sen ozman trafikde sana her sinyal verenle yarışıcaksın hem kendini hemde çevrendekilerin canını tehlikeye atıcaksın eğer hızı seviyorsan git pistlerde at hırsını caddelerde focusla yarıştık adam geçti bizi gibi düşünceler hiçde hoş değil.
hem altındaki araç hız için performans için yapılmış bir araç değil yenilmen zaten normal bişeyde bunları takma sorun yapma okadar yane anlatmak istediğim mesele bu.

+1903 :good:

herhangi x kisinin trafikte baska yapilmamasi gereken hareketleri bir akrabaniza yaptigini dusunun..

5-7 bin € verin turbo takın

bastan sagma ama bir bakimada dogru tavsiye..Firat 30 - 50 HP lik artistan soz ediyor.. seninki 2 katindanda fazlaya geliyor..

edit : hic bir aciliyeti yok.. alt tarafi demir yigini..:D

Son düzenleme:
ceto sana acıl olmaya bılır ama bana acıl

Geri