Vectra b1 b2 hastası olan biri olarak şuan astra 2004 enjoy otm biniyorum 2 yldır fren balatası yağ ve antifiriz değişti şükür
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben uzun yıllar Opel grubu araçlar (Rekord D, Kadett B, Astra F, Vectra A, Vectra B) kullandım. Benim için konfor ve güvenlik ön planda olduğu için her zaman Vectra derim. 2 nci el araçlara yapılan masraflar marka ve model ile ilgili olmayıp daha evvelki sahibinin aracına verdiği önemle ilgilidir. Ayrıca Astra'yı yeni bakımdan çıkaran birisi olarak Astra'nın parçalarının Vectra'ya oranla çok daha ucuz olduğuna inanmıyorum. Kısaca, ben 2005 model Astra'ya o paraları vermem.Abilerim ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.Astra 2001 Elegance,Vectra 2004 ve 2006 comfort modellerini kullandım.3 farklı model kullanmama rağmen yine kararsız kaldım.
2.el araba fiyatları çok yüksek,temiz 2004 model Astra G'yi 30 milyardan aşağı alamıyorsun açıkcası fiyatının fazla olması beni vectra'ya yöneltiyor.Sizce Astra G bu fiyata alınırmı ?
İkisini de kullanan biri olarak kesinlikle Vectra derim.
abi oldumu şimdi