ASTRA G ____ white bomb

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok yüklü çook:)Kazasız belasız kullan kardeşim.Motordakilerin darısı başımıza:)

çok sağolun arkadaşlar dyno ya girmedik henüz.egzoz manifoldu geldikten sonra ve chip te birkaç değişiklikten sonra girmeyi düşünüyorum.aracın şu anki gidişi ve tepkilerine göre 130 hp civarı beklentilerimiz var.bakalım artık.

17 jantı düşündük ama aracın yürüyüşünü etkilemesin diye düşünmüyorum şimdilik.

Araç gerçekten dört dörtlük olmuş allah kaza bela vermesin:) tam aklımdakileri uygulamışsın gerçekten çok asil duruyo araç ;) aşırısı aracı bozuyo benim kanımca ama bu tam deminde olmuş ayrıca performans içinde gerçekten uğraşmışsın :) artık keyifle binersin:) ayrıca bi dyno verileri alsak aslında güzel olur:)

omg.motora bak.bence 205 50 16 lastikle çok hafif racing jantı ile yürüyüşü deişmez araç mükemmel olur.bi de kapı çıtaları falan siyah pek yakıştıramıorum beyaz araca...

çok temiz ve diri bir araç maaşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Maasallah..Allah kazadan beladan ve nazardan korsun..Yanlız sanayiye cıktıgında su tampon altlarınıda gövde rengi yaptır 2 dk...(((:

2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Maaşallah araban şimdi içine sinmiştir..

Geri