8 Tem 2010 Konuyu Başlatan #11 astracd_35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2007 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et aldım denedim berbat oldu... orjinale benzemiyor hiç... tekrar söküp yırtılan korna yerlerine deri yapıştırmayı düşünüyorum...
aldım denedim berbat oldu... orjinale benzemiyor hiç... tekrar söküp yırtılan korna yerlerine deri yapıştırmayı düşünüyorum...
9 Tem 2010 #12 erdem/astra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2006 Mesajlar 477 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et gidin opel servisinden orjinalini alın. böyle önemli bir sorun için yan sanayi ürünler ile uğraşmayın. Son düzenleme: 9 Tem 2010
gidin opel servisinden orjinalini alın. böyle önemli bir sorun için yan sanayi ürünler ile uğraşmayın.
9 Tem 2010 #13 M@honi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 6,933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et erdem/astra' Alıntı: gidin opel servisinden orjinalini alın. böyle önemli bir sorun için yan sanayi ürünler ile uğaşmayın. Genişletmek için tıkla ... direksiyon airbag kapağı ayrı satılmıyor.Direksiyon airbag iyle birlikte satılıyor.Fiyatıda 2000TL nin üzerinde
erdem/astra' Alıntı: gidin opel servisinden orjinalini alın. böyle önemli bir sorun için yan sanayi ürünler ile uğaşmayın. Genişletmek için tıkla ... direksiyon airbag kapağı ayrı satılmıyor.Direksiyon airbag iyle birlikte satılıyor.Fiyatıda 2000TL nin üzerinde
9 Tem 2010 Konuyu Başlatan #14 astracd_35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2007 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et M@honi' Alıntı: direksiyon airbag kapağı ayrı satılmıyor.Direksiyon airbag iyle birlikte satılıyor.Fiyatıda 2000TL nin üzerinde Genişletmek için tıkla ... maalesef aynen öyle...
M@honi' Alıntı: direksiyon airbag kapağı ayrı satılmıyor.Direksiyon airbag iyle birlikte satılıyor.Fiyatıda 2000TL nin üzerinde Genişletmek için tıkla ... maalesef aynen öyle...