Astra g anten dibi lastiği.

konuyu ilan bölümüne taşıdım ...

eyvallah kardesım yaza doğru çıkınca yaptırcam bakalım

Bizde kışa girerken değiştirdik 100-150 lira arası değişiyor fiyatlar tabi 200 isteyende var.Orijinaldan hiç bir farkı yok merak etme.

ben radyo dinlemediğim için anteni sökmek istiyorum yerine hoş görüntü amacıyla balık sırtı anten takmak istiyorum fakat aldığım balık sırtı anten uymadı anteni taktığımız çıkıntıyı çıkartmam gerekiyor anteni komple nasıl çıkartabiliriz? Yani contayı değiştirmek içinde sökmemiz gereken parçadan bahsediyorum sağa sola sertçe oynattım çok hafif oynadı ama çıkmaya niyeti yoktu tavan döşemesinin altından mı sökmemiz gerekiyor?

benımkı sanruflu bakalım ne olcak döşemede sararma yok ılgnc sarkma başladı kardesım durup dururkene

Bizimki de öyleydi küçük bi sarkma yaptı daha da büyüyünce değiştirdik zamanla ön koltuğa kadar geliyor zaten :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:20 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:18 ----------

ben radyo dinlemediğim için anteni sökmek istiyorum yerine hoş görüntü amacıyla balık sırtı anten takmak istiyorum fakat aldığım balık sırtı anten uymadı anteni taktığımız çıkıntıyı çıkartmam gerekiyor anteni komple nasıl çıkartabiliriz? Yani contayı değiştirmek içinde sökmemiz gereken parçadan bahsediyorum sağa sola sertçe oynattım çok hafif oynadı ama çıkmaya niyeti yoktu tavan döşemesinin altından mı sökmemiz gerekiyor?

Bildiğim kadarıyla anten alttan da vidalı bu yüzden döşemeninde sökülmesi gerekebilir.Bence görüntü de güzel dursun diye böyle değişikliklere gerek yok orijinal anten de gayet güzel duruyor ordan biraz su aldığı zaman döşemeni yenilemen gerekiyor aklında bulunsun.

Geri