Astra G Ayna Kireçlenmesi!!!!

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar benm astra G nin ayna ların siyah pilastik aksamı nedense kireç tutmuşş gibi beyazlamışş
nedenii arabyı yıkarken suyun içinden gelen kireçler dendiii
fakat bir çözüm bulunamadııı
bunu nasıll yok ederimm
yorumlarınız????

aynaları da gövde renginde boyat istersen? pek bir masraf tutmaz

Benim obur servisteyken aynalarıda boyatıyim istedim...60ytl + kdv dediler.40ytl + kdv 50 ytlye anlaştım.Sende yaptır çok bişiy diill....

hocalar bnm aynalar zaten gövde renginde ama alt kısım yani camın altı siyah-o kısımlar sudan kireçlendi onları nasıl düzeltirimm???

pzeronero' Alıntı:
aynaları da gövde renginde boyat istersen? pek bir masraf tutmaz

peki hocam sende siyah olan kısımları boyat o zaman , oda uymaz diyorsan tek çözüm kireç sökücü :)

Daha önceden plastik kısımlarına parlatıcı cinsi bişeyler sürdün veya sürülmüş ise zamanla bu tip kireçvari çirkin görüntüler ortaya çıkabiliyo.Bi keresinde başıma gelmişti ordan biliyorum.Göğüslük parlatıcısını aynanın siyah kısımlarına,marşbiyerlere hatta lastiklere bile sürmüştüm.Çok da güzel olmuştu.Ama 1 hafta sonra falan o kısımların leş gibi kirecimsi şekilde beyazladığına şahit oldum ... :)

hocam bildiğimz kireç çözüücüyle olurmu sencee
acaba zarar werirmi???

pzeronero' Alıntı:
peki hocam sende siyah olan kısımları boyat o zaman , oda uymaz diyorsan tek çözüm kireç sökücü :)

ALBATROS_09' Alıntı:
Benim obur servisteyken aynalarıda boyatıyim istedim...60ytl + kdv dediler.40ytl + kdv 50 ytlye anlaştım.Sende yaptır çok bişiy diill....

senin ikler neden boyalı diil. gt lerde boyalı olmuyomuydu aynalar. ben öle hatırlıyorum. yoksa yanlış mı hatırlıyorum ki

plastik yenileyici kullan aerexons marka olabilir

Geri