astra g ayna sinyali

bozdemir20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar dikiz aynalarıma sinyal uygulaması yaptım.çamurluk sinyallerini iptal etmek istiyorum.çamurluktaki boşluklara nasıl birsey yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum .teşekkürler

dikiz aynalarına sinyal uygulamasını nasıl yaptığınızı sorsam düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bi olaydırda kendisi
sorunuza cevap olarak parklara bağlanabilir sinyal dışı kalsın diye ama sizin istediğiniz komple yok etmekse o bölgeler için opc parçaları vardı ızgaralık gibi h kasa için g'e uyan o tarz bişeyle daha estetik durabilir

aynalara nasıl bişey uyguladınız acaba bi resmini görseydik veya videosunu sevinirim

foto çekemedim ama en yakın zamanda eklerim bence güzel oldu ama fotoları eklediğimde yorumları alırım

Son düzenleme:
ayna.sinyalini.nasıl.yaptın.bizimle.paylaşirmsın.bende.kapı.kulplarına.led.taktım.açilinca.yanıyo.sinyalide.yaptırmak.istiyorum.bilgi.verirsen.seviniirim

arabanın üzerinde foto ve video çektim ama bitürlü yayınlayamadım

ayna sinyali

paylasicam ama bi turlu videolari yayinlayamadim nasil yapicaz anlamadim yardimci olursaniz sadece 1 foto ekleyebildim oda cok uzak

Ekli dosyalar

• Photo-0058.webp
    Photo-0058.webp
    11.4 KB · Görüntüleme: 235
Videoyu youtube imageshack gibi sitelerden upload ediceksin linkinide buraya koyucaksın.

Geri