astra g ayna sinyali

Arkadaşlar nasıl yaptığını ve nasıl durduğunu merak ediyor.

ürünlerden az çok anladım nasıl bişey olduğunu.
ama yakında arabanın üzerinde nasıl duruyor o önemli bizim için terastan değilde arabanın hizasından mesela 1 metre uzaklıktan resim çekersen seviniriz.

cekicem cekmesinede onu ancak yukleyebıldım artı msj larada baya bi uraşarak cevap yazabılıyorum acaba sorun bendemi sitedem anlayamadım

youtobe de yükleyemedi videoları bilgisayar konusunda az biraz gabiyimde kusura bakmayın:sorry:

madem resim ekleyemedim anlatmaya çalışayım.gg dan bu ürünü aldım normalde bu ürün yapıstırma ama hoş görünmediği için ben ayna kapaklarını kestim ve kapakların arkasına yerleştirdim daha sonrada sol ön kapının ordan arka sinyallere giden kablolara paralel bagladım en yakın zamanda resmide eklicem ben ve gören arkadaşlar beğendiler ama sizin yorumlarınızı merak ediyorum

madem resim ekleyemedim anlatmaya çalışayım.gg dan bu ürünü aldım normalde bu ürün yapıstırma ama hoş görünmediği için ben ayna kapaklarını kestim ve kapakların arkasına yerleştirdim daha sonrada sol ön kapının ordan arka sinyallere giden kablolara paralel bagladım en yakın zamanda resmide eklicem ben ve gören arkadaşlar beğendiler ama sizin yorumlarınızı merak ediyorum

yukarıda eklediğin gibi eklersen görürüz biz

gökhan bey uzakta olsa o görüntü için bi yorum alabilirmiyiz

Geri