astra g ayna sinyali

ben hiç fiyattan bahsettimmi. benim bildiğim kardeşim ,bilader gibi tabirler kullanılmıyo bu forumda.platinum üye böyle yaparsa diğerlerini düşünemiyorum.
ozaman yasınıda koy proflınede bızde one göre konusalım benım konusmam kardesım dedım bunda kötuluk varsa senın ıcındekı art nıyet var
forumn kurallarına göre yaş belırtesenız profılınızde sıze hıtap seklı degısır saygılar;)

ozaman yasınıda koy proflınede bızde one göre konusalım benım konusmam kardesım dedım bunda kötuluk varsa senın ıcındekı art nıyet var
forumn kurallarına göre yaş belırtesenız profılınızde sıze hıtap seklı degısır saygılar;)
bunun yaşla ilgisi yok forum kuralları gereği

sakin olsun arkadaşlar
bayram bey burak arkadaşımızı iyi tanırım ben, kardeşim kelimesini argo hitap tarzında değilde yakınlık anlamında kullanmıştır.

konunuz gayet örnek gösterici bu tarz şeylere takılarak konunun gidişatını değiştirmeyelim bence.

elinize sağlık..

ben germedım gerılen bayram bey örnek ayna lınklerı ekleyınce kendı kendıne gerıldı ben örnek olması esasında yardımcı olmak ıstedım samımıyetten kardesım dedım ama samımıyet dayanarak dan dedım burası askerıye degıl forum kuralları var ama saygı cercevsınde hersekılde hıtap ederım porfılınde yasını belırtmemıs yasını belırtseydı ona göre hıtap ederdık forum kurallarına göre yasını belırtmemıstın senı uyardıktan sonra sımdı yasını eklımıssın profılıne ona göre hıtap ederız bayram bey kolay gelsın

Son düzenleme:
çamurluk sinyallerini iptal etmek istiyorum boş kalan yerleri ne yapabilirim

stıcker çözüm olabilir, ama ford larda görüyorum, hatta geçen c-max da görmüştüm, ford un trend paketinde çamurlukta sinyal, ancak ghıa larında aynadan sinyal ve çamurluk sinyali olan yerde sinyalle aynı boyutta GHIA yazan hoş bi uygulama var, ona benzer bişeyler olabilir,,,
Bu arada gerçekten hoş bi çalışma olmuş, en yakın zamanda yapacağım bende, ama ben tavan lambasına bağlı bi ışık daha koyacağım, kumanda ile açtığımda ayna altından yeri de aydınlatacak,,,

stıcker çözüm olabilir, ama ford larda görüyorum, hatta geçen c-max da görmüştüm, ford un trend paketinde çamurlukta sinyal, ancak ghıa larında aynadan sinyal ve çamurluk sinyali olan yerde sinyalle aynı boyutta GHIA yazan hoş bi uygulama var, ona benzer bişeyler olabilir,,,
Bu arada gerçekten hoş bi çalışma olmuş, en yakın zamanda yapacağım bende, ama ben tavan lambasına bağlı bi ışık daha koyacağım, kumanda ile açtığımda ayna altından yeri de aydınlatacak,,,
araştırıyorum bakalım abartılı olmadan oraya göre bişeyler.sizin nevigasyon çalışmanızda çok güzel olmuş gülegüle kullanın

sakin olsun arkadaşlar
bayram bey burak arkadaşımızı iyi tanırım ben, kardeşim kelimesini argo hitap tarzında değilde yakınlık anlamında kullanmıştır.

konunuz gayet örnek gösterici bu tarz şeylere takılarak konunun gidişatını değiştirmeyelim bence.

elinize sağlık..
ben sakinim gökhan bey benim amacım gerginlik yaratmak değil,olay saptırılmıştı.neyse ben yanlış anlamış olayım tek.ama benim msj dan sonra bazı msjlar değiştirilmiş.

Geri