bende araştırdım ve içinde anteni kuvvetlendiren bir markanın balık sırtı antenini buldum ondan alıp yıkama kısmını biraz delecek ve yıkama kısmınıda aktif hale getirecektim yanlız anten biraz pahalı 80 lira civarı anten o yüzden cesaret edemedim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende araştırdım ve içinde anteni kuvvetlendiren bir markanın balık sırtı antenini buldum ondan alıp yıkama kısmını biraz delecek ve yıkama kısmınıda aktif hale getirecektim yanlız anten biraz pahalı 80 lira civarı anten o yüzden cesaret edemedim...
resimdeki anteni aldım ben arka cama yapıştırdım. teybin anten kısmından aldığım elektrik ile 12 v elektrik besliyor anten bulursan banada haber ver kardeş bende yapayım hemenşu elektronik anten nasıl bir şey var mı fotosu. Ben haftaya kısmetse aracın üzerine uygun bir tane içi boş balık sırtı anten arayacağım bulursam içine yerleştirme olayını bi deneyeceğim belki sı fıskiye kısmını dışarıda bırakırım biraz...
şimdi bi tane süs anten sipariş verdim bakalım gelsin üzerinde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum...
Bütün oto aksesuarcılarında var diye biliyorum ben balıksırtı antenlerden hemde envaye çeşidi 20 tl gibi bir fiyatı var genelde...Aksesuarcıları dolaşırsanız arabayla fıskiye ile karşılaştırırsanız bulduğunuz antenleri böylelikle sığmaması gibi bir durum ortadan kalkar Gökhan abi
sertan ne yaptin gelmedimi anten yapmadinmi dahaşimdi bi tane süs anten sipariş verdim bakalım gelsin üzerinde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum...