Astra g beyİn sorunu dİyorlar ama

BugÜn fark ettİm.benzİn pompasi ÇaliŞiyor.benzİn enjektÖrlere kadar gelİyor.hatta araba ÇaliŞinca her taraf benzİn kokusu oluyor.anlamadim bu İŞİ.eĞer beyİn bozuk olsa benzİn pompasi ÇaiŞmaz herhalde.pompa ÇaliŞiyor ama ateŞleme yapmiyor.marŞ basmazken enjektÖrlere baktim benzİn gelİyor.

BugÜn fark ettİm.benzİn pompasi ÇaliŞiyor.benzİn enjektÖrlere kadar gelİyor.hatta araba ÇaliŞinca her taraf benzİn kokusu oluyor.anlamadim bu İŞİ.eĞer beyİn bozuk olsa benzİn pompasi ÇaiŞmaz herhalde.pompa ÇaliŞiyor ama ateŞleme yapmiyor.marŞ basmazken enjektÖrlere baktim benzİn gelİyor.

Marş yoksa enjektör kuru olmalı. Koku da demişsiniz. Enjektör kaçırıyor demek, ama ne kadar kaçırsada çalışması gerek

valla kardeşim benım araba stop edıordu devirde ortatısızlılık vardı beyin arızası dediler 350 500 arası masraf cıkardılar ben yaptırmadım. malum ögrenciyiz. :D. egr fişi çıkardım öyle denedim stop etme devirde ani düşüş stop ettıkten sonra gec marş alma geçti tıkırında calısıor stop ettıkten sonra 3 sanıye marş gıy gıy edıordu calısıordu skıntı yoktu. hemen gıdıp beynı yaptırma derım ufak masraflılardna başla bazı servisler cok 3kagıtcı. bn 500 tl verıcegıme 30 tl ye egr temızleterek halletım

Son düzenleme:
Marş yoksa enjektör kuru olmalı. Koku da demişsiniz. Enjektör kaçırıyor demek, ama ne kadar kaçırsada çalışması gerek

önce teşekür ederim yorumunuz için. pazar günü bujileri söktüm.yenilerini taktım.ama akü boş olduğu için deneyemedim.ateşleme bobinini 2 sene önce orjinel gm ile değiştirmiştim. oda temiz göründü.bujiler berbattı zira 4 sene önce değiştirmiştim.ama zaten bujiler sağlamdı.yalnız başları simsiyah olmuştu.
kontak açınca pompadan ses geliyor.marşa basınca benzinde geliyor.hatta 7-8 marş sonra port port edip boğunuk çalışıyordu.gerçi şimdi 10-12 gündür akü boş olunca çalıştıramıyorum.takviye araba bulmak zor benim evin park yerinde.bende çalıştırmak istemiyorum.zira krank devir sensörü aldım.onu takmak istedim yerini bulamadım.acaba nerde olduğunu tarif ederseniz sevinirim. triger kutusunun içinde olabilir mi?
çünkü krank devir sensörünü takıp öyle çalıştırmak istiyorum.bakayım çalışacak mı? çalışmazsa roleden elektirik alıp deneyecem.eğer bu şekilde çalışırsa demekki sorun beyinde.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:37 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:32 ----------

birde arkadaşlar lila renkli iki tane role var.acaba hangisi yakıt pompası rolesi. kutunun içinde 3 tane role var.biri küçük siyah.diğer iki büyük ve lila renkli. bunlar kutunun çeperine takılı.biri önde diğeri hemen onun arkasında.her ikiside denk role.kablolarıda aynı.sonra aküden şase verince başka yerleri yakmayalım.

birde bu bizim astra G lerin beyni nerde acaba?

pazar günü aldığım krank devir sensörünü taktım.bi arkadaştan yardımla da akü takviyesi yaptık.Marşa basar basmaz çalıştı.5 gündür maşallah ilk marşta çalışıyor.İnşallah bir daha tekrarlamaz.yoksa beyin tamir istiyor demektir.

tüm ilgilenen arkadaşlara teşekür ederim.

Hayırlı olsun umarım bir daha sorun çıkarmaz opeller biraz sıkıntılı sensör ve beyin üstüne kurulu motor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri