sonunda bi xenon projemi bitirdim. uzuuun zamandır istediğim ancak türlü nedenlerde ertelediğim cesaret edemediğim projelerdendi en son gözümü karartıp ben bu işi yaparım dedim ve yaptım önce farı aldım sonra xenon tesisatını. mercek seçimim belli gibiydi çünkü far inanılmaz dardı ve uymayacaktı valeo konusunda karar kılmıştım bir gün Kemal abiyle konuşurken fikir değiştirip yeni nesil hella da karar kıldık 1 hafta sonra merceklerimi aldım ve tatil sebebiyle 2 hafta boyunca çalıştım (acemi olduğum için bu kadar uzadı süre yoksa 5 güne bitiririm şimdi ) girizgahtan sonra kullanılan parçalar alet edevatlar neler onlara geçeyim
1)olmazsa olmaz 1 takım çıkma far (orj farınız mercekli ise sök tak olacağı için ekstradan fara gerek yok)
2)yeni nesil hella bi xenon mercek
3)4300 k photon d2s ampul
4)balast ve normal balasttan d2s e çeviren apart
5)tornavida makas bıçak falçata
6)farı arabadan sökmek için alet edevat
7)benim bu işi yapmama yardım eden yegane alet gravür makinesi
8)ısıya dayanıklı silikon
9)farı kapatırken kullanacağımız silikon (iyi araştırıp alın ben akvaryum silikonu aldım memnun değilim)
10)içini boyayacaksanız zevkinize göre ısıya dayanıklı boya
ve ufak tefek saçma sapan malzeme. neyin nerede ne işe yarayacağını bu projede görmüş oldum saçma sapan aletler inanılmaz iş çıkarttı
fotoğraflar
ve sonuç
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1)olmazsa olmaz 1 takım çıkma far (orj farınız mercekli ise sök tak olacağı için ekstradan fara gerek yok)
2)yeni nesil hella bi xenon mercek
3)4300 k photon d2s ampul
4)balast ve normal balasttan d2s e çeviren apart
5)tornavida makas bıçak falçata
6)farı arabadan sökmek için alet edevat
7)benim bu işi yapmama yardım eden yegane alet gravür makinesi
8)ısıya dayanıklı silikon
9)farı kapatırken kullanacağımız silikon (iyi araştırıp alın ben akvaryum silikonu aldım memnun değilim)
10)içini boyayacaksanız zevkinize göre ısıya dayanıklı boya
ve ufak tefek saçma sapan malzeme. neyin nerede ne işe yarayacağını bu projede görmüş oldum saçma sapan aletler inanılmaz iş çıkarttı
fotoğraflar
ve sonuç
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi