Astra - G Bilgisayar entegrasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AhmudeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amacı neymiş anlamadım ama adam uçmuş. amacı ne olursa olsun usb yuvasına bayıldım. keşke araçlarda fabrika çıkışı USB olsa.

Benim anlamadığım yanıda sub var.Manyetiği bozmazmı bilgisayarı ya

benim ihtisas alanım :) bilgisayar mühendisi olarak en başda adamın yapdığı çok güzel bir şey nedenmi açıklıyım ama önce bir arkadaş laptop koysa pratik olmazmı demiş olur neden olmasın ama performanslı olmaz laptop işleyiş açısından boğulur fanı ufakdır vede sarsıntıya gelmez atx verimlidir sarsıntıyada gelir...

bilgisayarı takmaya gelince bu zaten amerikada performans araçlarına yapılan bir şey bütün ayarlar motorun bütün beygir rolanti v.b ayarlarını bilgisayardan yapabiliyorsunuz..

burdaki avantajı ne olur bence fikrimi söylemek gerekirse antene bağlanıtcak bir wireless aparatıyla çevredeki wireless dan internete bağlana bilir bilgisayara yüklenebilicek bir gps programıyla yolunuzu bulabilir filim izleye bilir oyun bile oynarsınız ve daha pek çok şey yapabilirsiniz sonuçda bilgisayarınız varsa yapıcaklarınız sınırsız..

zaten bir gps cihazı almaya kalksanız sırf bütün bunlara yapdığınız masrafı yaparsınız ... bir car theather sistemi alsanız bundan pahalıya gelir... bir ps2 yada ps3 alsanız gene çok pahalıya gelir yani bence gayet mantıklı akıllıca

tabi bu resimdeki arkadaş kasayı çıkarmış içini mdf yaptırmış yani kasayı mdf yaptırmış kuzey köprüsü yere bakıyor yani çirkin yapmış halbuki güzel bir mid atx kasa alıp içine güzel iki tane kasa fanı işlemcinin üstünede thermaltake yada cooler master iyi soğutucak bir fan taksa şeker gibi yıllarcana kullanır arabada çıkarmadan etmeden...

Son düzenleme:
Geri