12 Mar 2012 #1 Fenki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Astra g Balıkesir merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım üye arkadaşların araç resimlerini görünce ekleme gereği hissettim herkese selam olsun.. Son düzenleme: 27 Mar 2012
Astra g Balıkesir merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım üye arkadaşların araç resimlerini görünce ekleme gereği hissettim herkese selam olsun..
12 Mar 2012 #2 serif83 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2008 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Jantları yakından foto çekmeniz mümkünmü
13 Mar 2012 Konuyu Başlatan #3 Fenki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 serif83' Alıntı: Jantları yakından foto çekmeniz mümkünmü Genişletmek için tıkla ... jantları satmayı veya takas yapmayı düşünüyorum,şuan arabanın üzerinde 15' LF marka 8 kol dışları nikelajlı içleri orjinal beyaz renklidir sıfır almıştım jantları ama şuara bbs rs jantlara merak sardım forumda ilgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler,jantlarımın garanti belgesi hatta kutuları bile durmaktadır.Düşenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.15' bbs rs jantlar için takas yada üzerine beni üzmeyecek şekilde parada verilebilir
serif83' Alıntı: Jantları yakından foto çekmeniz mümkünmü Genişletmek için tıkla ... jantları satmayı veya takas yapmayı düşünüyorum,şuan arabanın üzerinde 15' LF marka 8 kol dışları nikelajlı içleri orjinal beyaz renklidir sıfır almıştım jantları ama şuara bbs rs jantlara merak sardım forumda ilgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler,jantlarımın garanti belgesi hatta kutuları bile durmaktadır.Düşenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.15' bbs rs jantlar için takas yada üzerine beni üzmeyecek şekilde parada verilebilir
13 Mar 2012 #4 aleekoo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Şub 2011 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 ellerıne saglık.logo ıptalı guzel olur
17 Mar 2012 #5 16ADA02 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eyl 2009 Mesajlar 442 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 hoşgeldin güzel araç maşaallah keyifli forumlar..
23 Mar 2012 Konuyu Başlatan #6 Fenki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aleekoo' Alıntı: ellerıne saglık.logo ıptalı guzel olur Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağolasın bakalım onada sıra gelicek stoplara falan film çektirdim yeni halinide koyarım yakın zamanda.
aleekoo' Alıntı: ellerıne saglık.logo ıptalı guzel olur Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağolasın bakalım onada sıra gelicek stoplara falan film çektirdim yeni halinide koyarım yakın zamanda.
23 Mar 2012 Konuyu Başlatan #7 Fenki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16ADA02' Alıntı: hoşgeldin güzel araç maşaallah keyifli forumlar.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkürler,sağolasın beğendiğine sevindim :yahoo:
16ADA02' Alıntı: hoşgeldin güzel araç maşaallah keyifli forumlar.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkürler,sağolasın beğendiğine sevindim :yahoo:
28 Mar 2012 Konuyu Başlatan #8 Fenki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0
12 Tem 2012 #9 poyrazmehmet Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Haz 2012 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ... kardesım eklerı kıme yaptırdın ve maaliyetı ne kadarı buldu yardımcı olsun sevınırım bende yaptırmayı dusunuyorum.
... kardesım eklerı kıme yaptırdın ve maaliyetı ne kadarı buldu yardımcı olsun sevınırım bende yaptırmayı dusunuyorum.
13 Tem 2012 #10 mustafa17 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 224 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 Hoşgeldin...Çanakkaleden selamlar keşke buralardan daha çok arkadaş katılsa aramıza...