Astra G Cabrio dijital klima

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can.99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben olsam, Alırım arabamı alırım vize mi doldururum gazımı giderim aracımla almanyalara :) orada aracıma hem motor modifiyesi yaparım hem de donanım modifiyesi.. gidip aracı göstererek her parçayı alırım kırık çatlak bişiler varsa onları da düzeltirim.. siz aracın parasında değilsiniz gibi tatmin etmek istiyorsunuz kendisinizi.. en iyisi bnim dediğim gibi olur :) alın gidin bütünüyle orjinalleriyle full opsiyon yapın gelin :) eski parçalarınızı da kargolatın akrabalarınız yardımıyla o parçaları da burada satın yol paranız çıkar yol da bedavaya gelmiş olur :D

valla ben olsam, alırım arabamı alırım vize mi doldururum gazımı giderim aracımla almanyalara :) orada aracıma hem motor modifiyesi yaparım hem de donanım modifiyesi.. Gidip aracı göstererek her parçayı alırım kırık çatlak bişiler varsa onları da düzeltirim.. Siz aracın parasında değilsiniz gibi tatmin etmek istiyorsunuz kendisinizi.. En iyisi bnim dediğim gibi olur :) alın gidin bütünüyle orjinalleriyle full opsiyon yapın gelin :) eski parçalarınızı da kargolatın akrabalarınız yardımıyla o parçaları da burada satın yol paranız çıkar yol da bedavaya gelmiş olur :d
++++1907

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum ortalıklarda kusura bakmayın ama sölemek gerekirse arabaya bir parça bulucaksanız netten bulun 2 aydır yurt dışındayım arabayla ilk başta bulgarıstana gittim butun hurdacıları gezdim sadece adamların elinde bir surucdr 500 teypten birde opc tampondan başka bişey yok ordan almanyaya geçtim birçok hurdacıyı gezdim bir suru astra g var ama butun gövdeleri sokulmuş oradan sadece 500 euroya çıkma tente aldım temiz az kullanılmış sonra çok buyuk gaza gelip arabayı almanyada bırakıp ingiltereye gittim ordada gezdim bir çok hurdacıyı araştırdık aradık sorduk buldugumuz butun mk4lerin iç konsolu tamamen soymuşlar sonrada butun hevesim kırıldı ve ustune ustun 4000 euroya yakın para harcadım ortada sadece bi kaç parca var kime sorduysak orda herkez o parçalardan arıyormuş yetkili ordanda tc tuşu aldım opc panjur aldım ncdr için konsol ncdr 1100 aldım sonra almanyada tekrar gezdik dayanamayı servise gittim arabaya sıfır fiyatlarını sordum sadece ncdr1100 + konsol+ cıd ekran 5600 euro fiyat çıkardılar acayıp nevrim dondu bende sinirlendim dondum yanı o yabancı sitelerde sokuyolar takıyolar parçalıyolar bize çok cazip geliyor ama o parçaları kim bilir nasıl buluyorlar siz duşunun

O bahsettiğin bir iki parçanın fiyatı 5600 euro ise,bu arabaların fiyatları kaç orda..60-70 bin euro mu :S

Göksel sen ne yapmışsın ya. bütün avrupayı gezmişsin, helal olsun.
Konsol ncdr 1100 almışsın ma cid ekran almadınmı.?

abi cid ekran yokkı piyasada aramadığım yer kalmadı biz burda harıl harıl arıyoruz adamlar resmen not almışlar biyerde adam resmen not almış 2 kişi vardı sırada:D bu bizim iki sıralı mid ekranlarının 4 sıralısını aldım daha i,nce yazılarla karekterler daha ince ve ufak

abi şimdi senden biraz bilgiye ihtiyacım olucam ilk baştan yapılacak işlemleri senle beraber senin yardımın ile montajını yapmak istiyorum yapacağım işlemleri yeni bir konu altında açıp resimlerini yükliyeceğim yardımınla montajını yaparsak daha sağlıklı olur

yapılacak işlemler

1. tc montajını yapıcaz
2. ncdr 1100
3. far yıkama
4. opc panjur
5. opc plazma ekranı

en kısa zamanda zaman parça resimlerini yükliyicem montaja başlıyıcaz abicim

Geri