Astra G cam filmi - Ankara ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
cam filminin şehirden şehire farklı uygulama ve fiyatları olduğunu gördüm. sanırım şehirlere göre özelleştirsek çok daha verimli olacak bu konu.

örneğin ben yaklaşık 3-4 gün önce şaşmazda can can oto da "carub" marka (sanırım 2 numara )cam filmini taktırdım. işçilik dahil 130 ytl ye (belki aynı zamanda xenon taktırdığım için bu fiyatı vermiş olabilirler normalde 150 diyorlar) ve taktırdığım günden bir gün sonra akşam yola çıktım. pek tabi gece birşey belli değil ama gündüz istanbulda merkezi yerlerde çok dolaştım ve adım başı polis vardı. kimse arabaya birşey demedi. ve gündüz gelirken klimayı bazen açtım , yani çok fark etti güneş durumu. önceden yanıyordum resmen klima dahi açık olsa.

şimdi gelelim filme. dediğim gibi "carub" marka ...nasıldır bilmiyorum kalitesi .ama ön(yan) camda küçük bir yerde yapan eleman maket bıçağını sürttüğünden dolayı bir çizik vardı. ücretsiz ve anında tüm ön(yan) camı değiştiler ve yine bir sorun olursa hemen yine ücretsiz değişiriz dediler.

dileyenler cancan oto yu google lasın.

Son düzenleme:
bu arada çetin emeç in dikmen caddesi ile kesiştiği yerdeki shell in araba yıkaa bölümüe happy car açılmış ve solar gard marka cam filminin smoke modelini 275 ytl ye quantum modelini ise 300 ytl ye takıyordu. muayene de cizilir yada sökülürse ücretsiz yenileme garantisi ile beraber.

bugün cepa nın alt katında temizliğe verdiğim yere sordum aynı filmi 430 ytl ye takıyor.

bilginize.

ya biraz dilenci işi gibi olcak ama :D bunu kredi kartına taksit falan yapan biryer varmı yaa

lumar cam filmi gecen sene fiyat almıştım 150 ytl cekiyorlardı ulaşmak isteyenler pm atabilirler ankara

mert ne pm i yahu yazsana direkt ! bak sen önceden yazsan gidip dandirik carum markaya 130 ytl vermeyecektik.. işte bu yüzden yaz ki başkaları llumar çektirsin paşalar gibi.. ah be ah !!

3 gün önce çektirdim 150ytl lumar
maslakta

3 gün önce çektirdim 150ytl lumar
maslakta

ya gidip intahar mı etsem ne yapsam ! bunu niye önceden yazmadınız be paşam.. moralim bozuldu yahu.. şimdi gitsem geri iade edemem de of of neyse şemsiye bu açılmaz artık.. en azından benden sonrakiler kaliteli film taktırsın .. istanbula gitmişken yaptırırdım ne güzel yav !

hacı detaylı adres ve telefon yazın da millet benim gibi magdur olmasın.. valla şimdi arabaya inip filmleri sökmek geçiyor içimden sonra gidip llumar taktırmak:rulet: ! vallahi geçiyor ya
:mad:

yazın yazın ya sevaplanalım bizde :D

mert ne pm i yahu yazsana direkt ! bak sen önceden yazsan gidip dandirik carum markaya 130 ytl vermeyecektik.. işte bu yüzden yaz ki başkaları llumar çektirsin paşalar gibi.. ah be ah !!

ben reklam olmasın die yazmak istemedim ama lumar cam filimleri yetkili bayii ivedik organize sanayi merkez sanayi sitesi 573. sok no:30 ankara tel:3941809 TAŞINMIŞ
www.llumar.com.tr

arkadaşlar yer kazım karabekir cad. efeler işhanı no:89/26 ya taşınmış salih ünsal benim gecen sene aldıgım fiyat kampanya fiyatıymış şuanda 275 ytl ye cekiolarmış ama yine opelim.net ayrıcalıgıyla lumar filimleri 200 ytl cekecekler konuştum bugun ben cektircem yanlız gitmeden önce randevu almanız gerekiyomuşki yıgılma ve bekleme olmasın arkadaşın adı salih ünsal gsm:0536 306 23 65

Son düzenleme:
arkadaşlar ben anlamadım bu fiyatlar çok değilmi. ben burda öncam hariç hepsini amerikan çizilmez film dediler 100 istedi 80 e yaparım dedi. 1 hafta oldu. sinop 1 veya 2 numara çekelim dedi. kararsız kaldım fazla koyu olmasını istemiyorum. sizce kaç numara çektireyim

Geri