Astra G cam filmi - Ankara ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 numara iyidir;)
1i cektirip 2 ye dönen cok kişi gördüm cok acık oluyor:)

1 numara daha iyi olur bence

bende 1 var araba ıcerden aydınlık dısardan gene gorunmuyıor:D

amma görünmüyor Harun abi akvaryum gibi:D

1 numara bence ,
güneş kırıyor çok rahat,
2 nurama ile kışın nasıl oluyor acaba?

ben reklam olmasın die yazmak istemedim ama lumar cam filimleri yetkili bayii ivedik organize sanayi merkez sanayi sitesi 573. sok no:30 ankara tel:3941809 TAŞINMIŞ
www.llumar.com.tr

arkadaşlar yer kazım karabekir cad. efeler işhanı no:89/26 ya taşınmış salih ünsal benim gecen sene aldıgım fiyat kampanya fiyatıymış şuanda 275 ytl ye cekiolarmış ama yine opelim.net ayrıcalıgıyla lumar filimleri 200 ytl cekecekler konuştum bugun ben cektircem yanlız gitmeden önce randevu almanız gerekiyomuşki yıgılma ve bekleme olmasın arkadaşın adı salih ünsal gsm:0536 306 23 65

200 olsun yahu.. ah ah !! yok ben kafaya koydum
:rulet:

bu arada 2 numara(yani ben en açığı olsun istedim ama onlar sanırım 2 numara basmış ama iyiki basmış ) gayet iyi istanbulda milyon polisin önünden geçtim ankarada en çok polis gördüğüm döneme girdim ama tık yok..

arkadaşlar ben cektirdim aynalı siyah die tabir ettigimiz siyah ama geri yansıtmalı bir film llumar 7 yıl üretici firma garantisi var daha sonra ön cama bile cektirmeyi düşünüyorum ön cam için özel ön cam filimleride varmış bu vectra lardaki gibi etermikli cam görünüşlü gibi oluyo tabiki film kadar ustada önemli 10 numara işcilik kesinlikle öneririm

arkadaşlar öncelikle şu shellin altındaki yıkamacı happy car. ben hep oraya gidiyorum. adamlarla çok samimiyim. isteyene istediği gibi indirim de taksitte isterim. nazımız geçer yani. isteyenler msj atsın. bide ön cam filmini kaput filmi araştırırken sormuştum. çektirenlerin hepsi söktürmüşler. zamanla güneşten dolayı parlıyormuş. boşuna sök tak yapmayın yani.

ayrıca eyüpoğlu var kazımkarabekir'de. ankaralı olanlar bilir. ordaki cam filmleride çok kaliteli olmasada amerikan cam filmi. yapan ustanın harika işççiliği var. sorun çıkarsa da değişim yapıyo. orda da 120-130 YTL arası yapıyorlar.

Geri