Astra G Classic Mod öncesi Ve Sonrasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kılıf ve type R logosu hariç güzel...

typ r logosu iptal şu anda..hakiketen ya kılıfa takmış durumdayım bu yorumlardan sonra...bana acil kılıf bulun kardeşim..varmı önerisi olan..

ya fotolarda görünmeyen bir yerde kırmızı 16 yazısı olucak yanlış hatırlamıyorsam sol kapıdaydı?? oda çok şık bence ayriyetten kılıfların bir iticiliği yok beyaz yarsıısı uyum bile sağlaamış ama tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

üstad sen benim manisa da önümden gidiyordun astran on numara ... güle güle bin!!!!

asizgbnuptqe90097ulu.jpg

ali1e9bkhwudajy9zevu.jpg

Krom gösterge halkaları ve klima kontrol halkalarını uzun arayışlar sonunda buldum ve bugün montajını yaptım.tek korkum göstergeyi sökmekti ama opel herşeyi pratik yaptığı için zor olmadı..tavsiye ederim.bir ay öncede cruse control(hız sabitleyici) taktırdım

gosterge halkalarını nerden aldın ne kadar cok sık olmus takmasını nasıl yaptın

gosterge halkalarını nerden aldın ne kadar cok sık olmus takmasını nasıl yaptın

yurt dışından bir arkadaşıma iki takım sipariş etmiştim. arkadaşım arabayı satınca bir takımımıda ben başka arkadaşa sattım. bunlarıda ben aldım.montajı kolay klima kumandaları cuk oturuyor.göstergeyi sökerken keşke fotolasadım ama olmadı.çok kolay çıkıyor.6 tane vida ve geçmeli kapaktan ibaret...

güzel bi m3 aynasida iyi yakisir

güzel olmuş maşallah.. güle gele bin.. Allah kaza bela vermesin..

güzel olmuş emeğine sağlık ayrıca bu njoy jantları astralara çok yakışıyor.

Geri