teşekkürler.
aracı 0km aldık o yüzden pimpirikleniyorum işte
samimi fikrimi sorarsanız debriyaj müşürünü 2. el al kablolamayı sıcak silikon vs yap..
koluda 2. el falan alırsanız 150 liraya biter iş..
ama öbür samimi fikrimi sorarsanız
benim malettiğim fiyattan çokta düşük fiyata yeni parçalarala sonradan hız sabitleme takarım diyen bir yerde işleri öylesine yapıyordur..
benim kol ve debriyaj müşürü sıfır ve orijinal GM faturaları var koca İzmir de şimdi yapacam derseniz 0 orijinal GM debriyaj müşürü bulamazsınız tüm parçacılar ve yetkili servisleri aradım EGEM araştırma merkezi çiğli de çıktı parça spariş tarihi 2008 lerde tozlanmış rafta durmaktan
kaltım gittim onu aldım düşünün.. şimdi arayana spariş geçerler ..
hiç kolay değil aslında ... uğraşamayacak varsa hiç bulaşmasın
aracı 0km aldık o yüzden pimpirikleniyorum işte
samimi fikrimi sorarsanız debriyaj müşürünü 2. el al kablolamayı sıcak silikon vs yap..
koluda 2. el falan alırsanız 150 liraya biter iş..
ama öbür samimi fikrimi sorarsanız
benim malettiğim fiyattan çokta düşük fiyata yeni parçalarala sonradan hız sabitleme takarım diyen bir yerde işleri öylesine yapıyordur..
benim kol ve debriyaj müşürü sıfır ve orijinal GM faturaları var koca İzmir de şimdi yapacam derseniz 0 orijinal GM debriyaj müşürü bulamazsınız tüm parçacılar ve yetkili servisleri aradım EGEM araştırma merkezi çiğli de çıktı parça spariş tarihi 2008 lerde tozlanmış rafta durmaktan
kaltım gittim onu aldım düşünün.. şimdi arayana spariş geçerler ..
hiç kolay değil aslında ... uğraşamayacak varsa hiç bulaşmasın