vallahi bilmiyorum air ag lambası ile uğraşırken sordum ve özellikle belirttim ısrarla elektronik dedi belkide beni başından savdı(tabi bunu diyen ustanın elemanı idi oda usta ama patronu kadar deildir heralde)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat CC soketi diye ayrı bi soket yok ECU da
Ecu soketiinin içinde CC bağlantısı için kullanılan pinler dolumu boşmu ona bakacaksın. pin numaraları konuda var.
Ama öncelikle iç tesisatı kontrol et.
benim aracım 2000 model makyajlı kasa vectra b 1.6 gl modeli motor x16xel. cc takılır mı sizce, takılabilirse ilave parça gerekir mi?
olmuyor kardeş olsa bıle xzel motorun bır suru işlem gerekecek kulfeltli iş senın pedalın elektornık degıl kaputu ac bak bogaza gaz telı gelıyorkimse bilmiyor mu
olmuyor kardeş olsa bıle xzel motorun bır suru işlem gerekecek kulfeltli iş senın pedalın elektornık degıl kaputu ac bak bogaza gaz telı gelıyor
öyle olur ama fıyatları ucucak resmen degermigaz telli olduğundan cruise control beyni takılarak yapılması mümkün değilmidir. ecu da farklılık yoktur sanıyorum