benim aracıma hiç tesisat çekilmeden yzılımı aktif edildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi tek bu debriyaj olayı yapılmadığı için acaba bu clutch switch noktasına bağlantı yapılmazsa ecu dan C.C. u açmıyor mu? Tech2 den ayarlama yapıldı çünkü. Sanki çalışmaması için başka ihtimal kalmıyor.
Birde aracımda sinyal kolu bağlantıları mevcuttu. Acaba bu debriyaj mürşü için de bağlantılar var mıdır ? varsa nasıl anlarım?
güvenlik maksatlı devreler kapalı devre çalıştıkları için switch olmadan sistemin devreye gireceğini sanmıyorum.yani siz debriyaja basıyorsunuz sanıyor ve cc yi aktif etmiyor gibi.arkadaşler bağlantı için yardımcı olur umarım.debriyajın oralarda boşta soket olabilir?
güvenlik maksatlı devreler kapalı devre çalıştıkları için switch olmadan sistemin devreye gireceğini sanmıyorum.yani siz debriyaja basıyorsunuz sanıyor ve cc yi aktif etmiyor gibi.arkadaşler bağlantı için yardımcı olur umarım.debriyajın oralarda boşta soket olabilir?
dün itibari ile debriyaj pedalının üst kısmındaki kablolarda sarılı halde buran debriyaj soketini kısa devre yaptım, sistem sürekli olarak debriyaja basılı olmadığını düşünüyor.
clutch switch halen bulamadım, o yüzden bu çözüme gittim.
Gelelim sonuçlara.
OP-COM üzerinde clutch switch kısmı <Active> den <Inactive> e geçti.
Cruise Control testleri başarı ile sonuçlandı. Artı çalışıyor. 30km ve üzeri
Şayet debriyaja basarsanız, clutch switch kısa devre olduğundan dolayı biraz motor devri yükseliyor ardından C.C. devreden çıkıyor.
Durum bundan ibarettir.
Herkese kolaygelsin.
kısa devre ile çalıştığına sevindim.switch olmasa bile debriyaja bastığınızda motor devri yükselip c.c devreden kendi çıkıyor,doğru mu anladım?