► ASTRA G CRUİSE CONTROL Montaj (Resimli Anlatım)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar arkadaslar astra g ye insignia veya astra j direksiyonu takiliyormus birisi bana yrd olabilir mi?
 
0543 213 91 19 acil yardim lutfen 🙏😇
 
Arkadaşlar merhaba... Aracım 2002 model Opel Zafira... tesisatı kontrol ettiğimde her şey hazır görünüyor... Hız sabitlemeyi aktif hale getirmek için Karaman da bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?
 
Evet arkadaşlar sonunda hallettim. birkaç gündür foruma giremediğim yazamadım. tüm tuşlar mükemmel bir biçimde çalışıyor. elektrikçinin hatası yüzünden olmamış. pinleri söktüm kabloları bağladım sonuç mükemmel. OP-COM ile kendim ayarladım. büyütülecek kadar bişey yok. manisa ve çevresinde yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum. tesisatın çekilmesi max 30-40 dk. bana maliyeti. 45 tl kol (ithal), 25 tl müşür (orjinal GM), 40 tl elektrikçiye verdim ( vermez olaydım). toplam 110 tl.
Hocam merhaba ben Manisa Alaşehir'deyim bana yardımcı olursan sevinirim. 0542 407 64 35
 
Merhabalar Sururi bey, Benim araçta 2001 astra comfort, sizin sorunlarınızdan banada tesisat probleminiz varmış gibi geliyor. x71 deki 29 nolu pini kontrol edin (I tuşundan sorumlu pin). Ben önce tesisatı çektimde I tuşu çalışmıyordu. R ve O tuşları çalışıyordu. Fakat R tuşu ile 30 km ve üzeri hızlarda sabitleme yapıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam tuşa bir defa basınca hafızadaki kayıtlı son hıza getiriyor. Tuşa biraz uzun basıncada o andaki hızı sabitliyordu. Bu şekilde bir hafta filan kullandım. Sonra tesisatı söküp 29 nolu pindeki kabloyu soketin ucundan çıkacak şekilde tekrar taktım ve artık I da tuşu çalışıyor. Belki anlattıklarımın bir yardımı olur. Selamlar
Merhaba
Astra G ototmatik sahibiyim. Hız kontrol kolunu aldım. Taktım ama kablo çıkmadı. Rica etsem. Yapmış olduğunuz tesisat ve bağlantıları. Resimlerini çekerek yayınlayabilirmisiniz?
Teşekkür ederim.
 
Geri
Üst