Astra G digital göstergeler için yardım LÜTFENNN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jazzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jazzy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2002 model Astra G aracımın aldığım günden beri tüm digital göstergeleri diğer astralardaki gibi parlak yanmıyor...Hatta gündüzleri neredeyse hiç okunmuyor..Göstergelerin parlaklığını ayarlayan pot normal çalışıyor ama max. seviyede bile yeterli değil...Aküden olabileceğini düşündüm 60 amperlik mutlu akü takılmış ama elektrikçinin söylediği "akün yaşlanmaya başlamış" değiştirip 75 amperlik takmayı düşünüyorum faydası olurmu acaba..Bide bu araba benden önce çok tozlu yollarda kullanılmış ondan olabilirmi..Göğüsü söküp bakmaya ve ledlerini değiştirmeye cesaret edemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım.....

farlar yanıkken diyosan solda bi aydınlatma ayar düğmesi war ama

sanmıyorum.bende 55 amper vardı.birde tesisat vardı.ama yinede göstergelerde tık yoktu.tam bilemiyorum yine bi elektrikçiye göster derim.

hocam gösterge ampullerini bir degistittir. aku degistirmekten maliyeti daha ucuz.

aynı proglem benim 2000 astra g aracımdada vardı, ön göğüslüğü söküp ekimiş olan ampulleri 2 watt'lık osram(orjinal) ampullerle değiştirdim. şuan çok güzel yanıyor.

farları açıp kapadığın yerde göstergelerin ışığını artıracağın bir düğme var onu denedinmi

farları açıp kapadığın yerde göstergelerin ışığını artıracağın bir düğme var onu denedinmi
:good: :good: :good: evet hiç birşeyi değiştirmeden o düğmeyi bir dene

Geri