astra g dijital göstergesi içeri kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinans

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba, forumda ilk defa yazıyorum. bundan sonra da burada olmaya devam edeceğim. aracım 1999 model opel astra g. ön konsoldaki dijital göstergeyi ittiğimde gösterge ieçri kaçtı. kilitlendi. problemin çözümünü bilen var mı. yardımcı olursanız sevinirim.

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

forumumuza hoş geldiniz 99 astra g de dijitalgösterge derken kadranı mı bahsediyorsunuz foto çekip koyarsanız güzel olur
foruma giren ilk kişiyi böyle karşılarsak bence üye kaçar gider
01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

öyle ama ilk bunu yapmamız lazım diye biliyorum yanlısım varsa özür dilerim.

yok sinan hata yok bizde öyle laflar yedik :) madde madde

Hangi gösterge bilgi ekranimi arizali silik gösteriyo ?

pusu da yeni üyemi bekliyodun kardeşim:D

bu arada sorunu tam olarak anlayamadım (kilitlenme olayını)ama bu işinize yarıyabilir.http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=38060

ya ben anlamıyorum herkez uyarıyo gördügü yerde bn uyarıncamı suc oluyo.

Geri