Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah Şimdi ALMANYA ya tırcı bi abim gitti ondan haber bekliyorum. İnşallah yakın zamanda dönücek sonuca bağlı olarak hareket edicem heralde ALMANYA da ucuza bulur
Benim arabadada aynı sorun vardı.Ben Almanya'dan getirtitim ama olmadı başka modelin yol bilgisayarını almış arkadaş çok çeşidi varmış bu meretin senin başınada böyle bir iş gelmesin ben 30 euroya aldım. Eğer elimden çıkaramassam boşa gitmişi olacak paracıklar..
Konsoldan ekranı ayırıp ekranı açacaksınız. Ekran ile motherboard arasında bağlantıyı yapan stripleri biraz gerdirip metal kısımların ortaya çıkmasını sağlayacaksınız ve lehimleri tek tek yenileceksiniz. Eğer lehimler sağlam görünüyorsa, lehimler ile altın bağlantılar arasındaki oksitlenmiş gri tabakayı kazıyacaksınız. Biraz uzun sürüyor ama deyiyor. Tek tek her pini temizleyin. Azıcık el yeteneğiniz varsa 150-200 TL min. masraftan kurtarır sizi. Gereken tek şey cesaret ve biraz de el yeteneği.