bence hata bizde ilk mesaj kisilerin konularina cevap vermek zorunda degiliz ..! bence ilk mesajinda arabasinin sorunlari ve diger sorunlarini dile getiren yeni uyelere cevap yazmamamiz gerek!
zaten bu forumdaki uyelerin %45 %50 si sadece problemlerini cozmeye geliyor ve cozulunce ortadan kayboluyor!
+
sinan kardesimizin yazdiklari bazi abilerimizin arkadaslarimizin yazdiklarindan kat kat dogrudur..akil yasta degildir bence .. egere bu uyeyi yasi 35 olan bi abimiz uyarsaydi sorun olmayacakti sanirim.ben sol taraftaki uye bilgileri kisminda ad soyad ve yas yazilmasi hakkinda isteklerimizi forum baskanlarina sundum, cok tartistik bu konulari ben mecbur yazilmasi gerektigini soyledim ama simdi bakiyorumki oteki arkadaslarin dedikleri dogruymus..yas yazilinca bizi kimse takmiyor ..sorumuz dinlenmiyor diye..bundan sonra yazmayin arkadaslar yaslarinizi yazacaksaniz ta 35, 40 yazin ki sozunuzun dinlensin..
uye tanitim olayini onceden beri dile getirmemize ragmen forum baskanlari buna bir care bulamadi, bana gore yeni uye foruma uye olurken forumdaki butun konular kapatilmali ve sadece uye tanitim kismi acik olmali.yeni uye mecburiyetten kendini tanitmak zorunda kalacaktir..ve bu durumda birbirimizi kirmak durumunda kalmayacaz...