Astra G Far Karartma + Jant Boyama

Astrag2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba sevgili arkadaşlarım sayın büyüklerim
İki gün önce çok değerli bir arkadaşımla far karartma işine girmiştik ve jantları da boyayacaktık. Hava durumu yüzünden sadece farları yapabildik. Bugün ise jantlarıda boyayıp paylaşmaya karar verdim. Olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım. Uygulama hakkında her türlü yardımı elimden geldiğince sağlamaya çalışırım.

(Resimlerde aracımı istediğim gibi biraz alçalttım. Onu böyle görmek istiyorum :cry: )

KgoGlO.jpg

x3oV95.jpg

KDJAMZ.jpg

wL364a.jpg

güzel olmus bence stoplarada folyo cekip karartmalısın.

teşekkür ederim onu ilk dışarı çıktığımda yaptıracağım aklımda olan bir uygulama.

Forumda yeniyim arabanız çok güzel olmuş farları karartmak çok zaman alıyor mu ?

ahmet bey yorumunuz için teşekkür ederim. farları karartmak biraz zaman alıyor ve dikkat edilmesi gereken ve edilmezse pişman eden birkaç önemli nokta var. Silikonları iyi temizlemezseniz far camı yerine oturmuyor. İyi silikonlamazsanız far inanılmaz buğulanıyor. Boyadığımız çerçeveyi cama değil fara sabitleyip takmamız gerekiyor yoksa havada kalıyor. Bunun yüzünden sol farı 2. kez açmak zorunda kaldım ve silikonları zarar gördü. Şuan inanılmaz buğu yapıyor ve içinde lekede kalmış. Buğu lekenin şeklini alıyor çok kötü görünüyor.3. kez açacağım yarın. Bunlara dikkat ettiğimiz sürece toplam yapım süresi 2 saat civarı sürüyor ama silikonun kuruması için 1gün bekletin farları.

Vallahi benim aracım da Astra g.Sizin arabayı görünce benimkine araba demeye bin şahit lazım :D Biraz üşengeçlik birazda farı söküp takamamak korkutuyor beni.

olur mu öyle şey oda nihayetinde bir Opel. Aracımın ilk garajdan çıkarttığımız resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum. Aracınıza haksızlık etmeyin benim aracım da gayet sıradan ve çirkindi :D

xEJ0Gn.jpg

wOMlG5.jpg

Azminize hayran kaldım doğrusu :D Sıradan bir aile arabası Opel astra g. Fakat sizin arabanız çok spor ve şık olmuş elinize sağlık.

teşekkür ederim gerçekten farları yapmaya niyetlenirseniz detaylı bir şekilde anlatabilirim. Dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta dışında sadece zaman gerekli.

Ben teşekkür ederim. Farları karartmayı düşünüyorum, bu aralar yoğun olduğum için zaman ayıramıyorum. Farları çıkartırken eski slikonu nasıl söktünüz ?

Geri