Benim v kayışta continin gerçekten güzel bişeye benziyor.Acaba trigerdede gm ile arasında fark varmıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere sormak istediğim birkaç konu var,geçen hafta antifiriz değiştirdim birkaç gündür motor çalışma sıcaklığına geçmişe göre daha çabuk ulaşıyor antifiriz değişikliği sonrası bu normalmidir yada iyibirşey midir?
Birde bügün fren disk ve balataları TRW olarak değiştirdim fakat test sürüşüne çıktığımda frenler eskisi gibi tutmuyor sanki daha doğrusu frene bastığımda araba sanki durmayacak gibi his uyandırıyor balata ve disklerin yeni oluşundanmı kaynaklanıyor?
Bu arada bugün yılın son günü tüm arkadaşlara gelecek 2014 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini dileriim.
Yeni diskleri takmadan önce değişik yerlerinden kumpasla ölçtüm kalınlıkları 24mm. gözle kontrol ettiğimdede herhangi bir sıkıntı yoktu hem blatalarda hemde disklerde hatta kaliper millerini bile temizleyip sentetik gresle yağladım sonrasında kaliperları tel fırçayla temizleyip balata spreyi ile temizledim yeni diskleride aynı şekilde balata spreyi ile temizledim montaj öncesi,ekstra ayarı vs. dikkat edilmesi gerekn başka şey varmıdır?
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere sormak istediğim birkaç konu var,geçen hafta antifiriz değiştirdim birkaç gündür motor çalışma sıcaklığına geçmişe göre daha çabuk ulaşıyor antifiriz değişikliği sonrası bu normalmidir yada iyibirşey midir?
Birde bügün fren disk ve balataları TRW olarak değiştirdim fakat test sürüşüne çıktığımda frenler eskisi gibi tutmuyor sanki daha doğrusu frene bastığımda araba sanki durmayacak gibi his uyandırıyor balata ve disklerin yeni oluşundanmı kaynaklanıyor?
Bu arada bugün yılın son günü tüm arkadaşlara gelecek 2014 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini dileriim.
Mehmet Bey,Frenleri kendiniz değiştiniz galiba öyle anladım.
Yeni disk ve fren alışma süresi var ve ilk 300 km sert frenlerden kaçının,bu arada hidrolik yağ seviyenizi kontrol ettiniz mi? bence hazır değişmiş iken eliniz yatkınsa hidrolik yağını değişin.
Yeni yıl size de mutluluklar getirsin bu arada